Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A románok tényleg ennyire...

A románok tényleg ennyire utálják a magyarokat? (Nem a romákra, hanem a ROMÁNokra gondolok. )

Figyelt kérdés
Augusztus 15-én egy hetes kirándulásra megyünk az osztállyal, Erdélybe. Az osztályfőnökünk elmondta, hogy az ottani magyarok nagyon kedvesek, vendégszeretőek, viszont a nagyobb városokba, (ahol sok a román) ne nagyon beszéljünk magyarul és semmi féle magyar zászlós dolgot ne vegyünk elő. (Pl.: magyar zászlós kulcstartó, sapka, stb.) Az osztályfőnökünk szeret velünk szemétkedni, ezért el tudom képzelni, hogy most is csak ijesztet minket, de kíváncsi lennék olyanok véleményére, akiknek van emlékük románokkal, illetve románok között élnek. Szóval nem a sztereotipikus válaszokat kérném olyanoktól akik utálják a románokat, de életükben nem találkoztak eggyel sem.

2015. aug. 5. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
10 éve voltam Erdélyben az osztályommal. Jól éreztünk magunkat. Nemcsak az erdélyi magyarok, hanem a románok is nagyon kedvesek voltak! Mosolyogtak és köszöntek nekünk.
2015. aug. 8. 19:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ismerek párat, tök kedvesek.

Ebből a videóból sem az derül ki, hogy annyira utálnának [link]

2021. aug. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!