Szerintetek nagyon géz ha 26 évesen szeretem ha esti mesét olvasnak nekem? Nem magyar paraszt mesét hanem valami modern aranyosabb képes mesekönyvből.
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 23:03
1/7 anonim válasza:
Eléggé...bocsi (márha komoly a kérdés)! 15/L
2/7 anonim válasza:
Van, aki felolvassa? Az még betegebb, mint te. :D Bár te sem vagy semmi. Nem gáz, csak ne híresztelt. :D
3/7 anonim válasza:
Nem gáz, sok felnőtt is szeret mesét hallgatni,de tényleg ne reklámozd senkinek mert nem biztos,hogy mindenki elfogadja.:)
4/7 banánherefőzelék válasza:
Valamiert leteznek hangoskonyvek... en pl. Imadom oket. :-)
5/7 anonim válasza:
szerintem aranyos de csak akkor kompenzálja ha szeret az a valaki és mondjuk férfiasan nézel ki persze fura is:)17L
6/7 anonim válasza:
Szerintem abnormális.
Máig szépnek tartok néhány matchboxot, de nem ülnék le és kezdeném el tologatni őket. Pedig "csak" 16 vagyok.
Amit csinálsz az valami betegség vagy lelki trauma vagy nem tudom.
7/7 anonim válasza:
Ha magyar népmese lenne, akkor nem.Sőt!Viszont ezeknek a "modern" meséknek a többsége bugyuta. Még a gyermekek sem igazán épülnek belőle.De ha neked ez kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!