Miért ilyen bunkók velem az emberek?
Figyelt kérdés
Mindenkivel kedves vagyok, mindenkinek segítek ha tudok és olyankor mindig mindenki aranyos velem, de ha nekem kéne segítség akkor meg tök bunkón viselkednek.2015. aug. 1. 10:06
1/6 anonim válasza:
Velem meg mindig bunkók, ha kedves vagyok és ismerkedni szeretnék, akkor is. Sok bunkó ember van
2/6 anonim válasza:
mert azt hiszik hogy bármit csinálhatnak veled, amikor valaki nem viszonozza a segítséget nekem amikor szükségem van rá akkor úgy elküldöm a ku.r.va anyjába hogy 1 hónapig hozzám se szól,na utána már segítenek,hidd el
3/6 anonim válasza:
Mert tudják, hogy bármi segítségre van szükségük te egyből ott vagy, úgy érzik ilyenkor "ugráltathatnak", gyakorlatilag kicsit amolyan papucsként kezelnek, emiatt valamelyest a tekintélyed is csökken. Nem kell mindig mindekinek segíteni, pl ha nincs kedved, más dolgod van, nyugodtan lehet szelektálni. Ha valaki meg ezen megsértődik az mindent elmond róla.
4/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok majd jobban kiállni magamért,de az a baj hogy alapból ilyen a természetem és nem nagyon tudok durván szólni egy másik emberhez.Tudom, hogy egyesek megérdemelnék de akkor én sem leszek jobb náluk.
2015. aug. 1. 10:57
5/6 dandi98 válasza:
Ez a "nem leszek jobb náluk" nem igaz. Olyan, mint amikor valaki azért nem akar megölni egy gyilkost, mert akkor ő is "az lesz". Ez nem így van! Te AZÉRT végzel vele, hogy megállítsad, ő azért öl, mert megteheti, vagy mert gonosz. Hasonlóképp lehet reagálni ha valaki ok nélkül szidalmaz. Nem leszel olyan mint ő, neked OKOD lesz rá.
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm ebben van igazság:D
2015. aug. 2. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!