Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan nyugtassam le magam?...

Hogyan nyugtassam le magam? (Rohadt ideges vagyok)

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 15:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ami történt.

Haza jöttem.

Senki sem volt itthon.

Ki volt nyitva az ablak ,de anyámnak már rohadt soxor elmondtam ,hogy ne nyissa ki 20-25 percen tovább ki az ablakot.

De csak azért is csinálja.

Utána ugye bár bejöttem.

És az alattam lévő szomszéd valami csülköt vagy véres hurkát vagy nem is tudom mit főzz ,de valami nagyon ocsmány szaga volt. :P

Utána meg a szomszédságba lévő gyerekek is kijöttek.

Ami önmagába nem is baj ,de elkezdtek ordibálni,síkítani.

Majd az előttem lévő szomszéd meg elkezdtek cigizni ,annak ellenére ,hogy ki van írva nem lehet.......

És jól bedühöttem többször beleütöttem a falba.

Rúgtam az ajtóba.

És szép hosszú mondatokba hangosan káromkodtam.

Megjegyzem én egy elégé nyugalmas ember vagyok ,de most nagyon elegem lett.

2015. júl. 31. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én anyám is mindig ezt csinálja, kurvära feltud kúrni. Megyek kis wv re, és 3mp nem telik bele, már bent a szobámban, és a panel ablakát kinyitja, hagy jöjjön be a maradék meleg is. Hiába mondom, hogy ne húzza fel a redőnyt, mert bejön a meleg, de ki nem megy az ablakon kereszül, csukott ajtónál neki nem tök mindegy, hogy a saját szobámban világos van-e, lámpát meg ne kapcsoljak mert magas lesz a villanyszámla. Hát b+. és kurvära nem ért semmit. hiába magyarázom neki. I know that feel bro, really!
2015. júl. 31. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
wc re*
2015. júl. 31. 15:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Az gáz.
2015. júl. 31. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:
én meg sosem lehetek egyedül egy szobában,mert mindig jön valami ki*aszott idegesítő vendég,aki itt alszik.....akik nem veszik észre hogy legtöbbször pofátlanul viselkednek..meg a hülye szokásaik...legszívesebben elvonulnék remetének....
2015. júl. 31. 16:31
 16/16 A kérdező kommentje:

15-ös

És miért vannak nálad egyfolytába?

2015. júl. 31. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!