Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már valaha nagyon furcsa...

Volt már valaha nagyon furcsa vagy különleges álmotok, ami a mai napig él bennetek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem gyerekként volt visszatérő álmom, hogy két indián csapat harcolt a házunk előtti téren. A mi részünk a domb közelebbi oldala volt, a mászókától a "kiserdőig" (kiskoromban kiserdőnek hívtuk, de kb 10 db fa).

Az volt a feladat, hogy a kiserdőt megkerülve el kellett lovagolni a domb irányába és közben nyilazni a rosszakra a másik oldalon. A rosszak közt ott volt a házmester lánya, aki mindig csúfolt. Aztán a vége mindig az volt, amikor visszajöttem a küldetésről, kerestem a törzsfőnököt, de nem találtam és a gömb mászókában álltam, sírtam, hogy beszélni akarok a törzsfőnökkel és esett az eső közben.

Egyszer, szintén gyerekként a boltban nézegettem a bucimaci újságot, és közben anyukám otthagyott, mert vásárolt. Elkezdtem keresni, és akkor még csak úgy seggig értem a felnőtteknek, szóval oda mentem egy olyan kabáthoz, mint az anyuék és megrángattam és egy férfi fordult meg, és nagyon megijedtem és visítani kezdtem. Aznap azt álmodtam, hogy megint a boltban vagyok, és sok ugyanolyan ember van, ugyanolyan kabátban, de az arcuk is ugyanolyan mint anyjkámnak és el akarnak rabolni és nem tudom melyik az igazi anyukám. Nehéz éjszaka volt.

Felnőttként anyukám halála után többször álmodtam, hogy nem is halt meg, csak nem akart már velem lenni, mert nem szeret és eljátszott a halálát és új életet kezdett, amiről mindenki tudott, csak nekem nem mondták el.

Ez nagyon megrázó volt, mikor felébredtem, hánytam is.

2019. ápr. 12. 07:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam hogy született 2 húgom, ezek után éveket számítógépeztem meg egyéb dolgokkal foglalkoztam csak nem velük. Aztán újra találkoztam velük meg a többi családommal (olyan volt mintha évek után akkor láttuk volna először egymást) és teljesen meghatódtam, rájöttem hogy milyen aranyos kis lelkek és nagyon megbántam hogy nem foglalkoztam velük (a húgaimmal). Ekkor már olyan 5-6 évesek voltak. A fura az volt hogy mikor felébredtem vagy egy napig hiányérzetem volt hogy hova tűntek a húgaim és úgy éreztem hogy mindig is voltak. Egyébként nem volt soha lánytestvérem.
2019. ápr. 12. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!