Undorító dolog az irigység?
Sajna lépten-nyomon azt tapasztalom, hogy azoknak az embereknek, akik nekem keresztbetettek, de én nem ártottam nekik, bejött az élet.
Az egyikük most New Yorkban nyaral, a másikuk férjhez ment egy gazdag sráchoz, és naponta osztja, most mit kapott, most hol nyaralt. Nem dolgozik, persze.
Én az egész nyaramat munkában töltöm, egész hónapban egyetlen szabadnapom volt, mindegy, hogy hétköznap, hétvége, 8-9 órás állómunka.
Még ők megvehetnek mindent, nekem már spórolnom kell, és félrettenni a teljes keresetem, mert nem egyedül élek, és szeptembertől el kell tartani a barátomat is sajnos.
Normális, ha irigynek érzem magam?
"ahol pénz van ott a lehetőségek is kitárulnak pl.nyaralás,tanulási lehetőségek és még sorolhatnám...és az olyan családokban annyi vita sincs"
Ezt nem osztom. Több olyan pénzes családot ismerek, ahol kifelé megy a "mintacsalád"-mutogatás, miközben a férj megcsalja a feleséget, az apa elviszi a szeretőt a lánya esküvőjére, a szülők és a gyerekük évek óta nem beszélnek egymással, mert a gyerek nem olyan párt választott, amilyet a szülei szerettek volna, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!