Fiúk! Nektek baj, ha egy lány ilyen? (többi lent)
Szóval. Nagyon taszító, ha egy 16 éves lány szereti az animéket, a gyerekesebb fajtákat is, szereti a gyereksorozatokat (nem a Dóra a felfedező kategória, de nem felnőtt), rengeteget álmodozik, japánmániás, és cseppet gyerekes?
Gyerekes alatt azt értsd: naiv, könnyen át lehet verni, fél a sötétben, nincs túl sok önbizalma.
Nagy baj?
Nem vagyok fiú, mégis válaszolok. 16 évesen jogilag is gyerek vagy, nincs ezzel semmi baj. Sok felnőtt ember is szereti a meséket, animéket. Én 15 éves koromban még néha barbiztam sutyiba, semmi hátrányom nem származott belőle. Legyél álmodozó, sok ember ott b.ssza el, hogy nem mer álmodni. A gyerekes viselkedés nem ott kezdődik, hogy naiv vagy, félsz a sötétben, és kevés az önbizalmad. Ezek felnőtt embereknél is előfordul.
Ne
Előző vagyok, csak lemerült a telefonom.
Vannak olyan fiúk a világon, akik épp úgy gondolkodnak, ahogy te, csak egymásra találtok:)
Igen, mivel ezt hirdeted. Ha ilyen lennék próbálnám mély titokban tartani. Animére és japánmániára nem tudok mit mondani, ezt kortól függetlenül szeretik sokhelyen.
Elég nagy szakadék van mamár az azonos korú emberek között is. Még nem lehetne veled szerintem párkapcsolatba kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!