Szerintetek mi jó van abban, hogy egy nő magas? Én 170 centi vagyok és nagyon utálom. Ott tartok h le akarom vágatni a lábam.
Ugyanekkora vagyok. Engem is nagyon zavart úgy 18 éves koromig, aztán valami megváltozott :) Fel a fejjel, ez távol van az extrém magastól! Fogj egy vonalzót, nézd meg rajt mekkora valójában 5-6 cm. Mert elvileg az átlag 164 a nőknél kb.; na, mi annyival vagyunk magasabbak, hát nem egy óriási különbség : ) A ruhák pont jók, se nem rövidek, se nem túl hosszúak. Lapos cipőben is teljesen jók és arányosak vagyunk, nem veszünk el a tömegben, de egy magasabban leszünk csak valóban magasak, akkor meg úgyis látszik hogy a cipő miatt. Tudom milyen ez, mert a kizárólag tornacipős lányból mostanra 10-12 centis magassarkús lett. (azért még a tornacsukát is imádom : D) Engem egyedül az zavarna ha túlsúlyos lennék mellé, de ez már egyéni dolog, én soványan szoktam meg magam. (ezt csak azért említem mert én például régebben azért utáltam a magasságom, mert úgy gondoltam nem lehetek olyan bájos, törékeny nő, amiről mindig is álmodtam. Aztán rájöttem hogy ez nem ezen múlik, mivel vékony vagyok engem is mindig törékenynek tartanak és légiesnek. Nekem ez segített elfogadni, biztos vagyok benne hogy neked is van/lesz valami!)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!