Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen lány ő?...

Szerintetek milyen lány ő? Lennétek a barátai, vagy a párja esetleg?

Figyelt kérdés

Belső tulajdonságok:Mindenképpen befelé fókuszáló,nagyon intelligens,nehéz a bizalmába férkőzni,de megéri.Kreatív és intuitív.Nagyon keveset beszél,nem tudja mire vélni a bájcsevegéseket.Furcsának tartják az emberek,úgy érzi valami hiányzik belőle,de nem tudja mi az.Rendkívül érzékeny,de csak nagyon kevés embernek tudja kimutatni,azoknak viszont nagyon,általában fapofával néz.Melankólikus és romantikus,a külvilág fele egy kissé keményebb,gorombább énjét mutatja,mert úgy érzi senki sem szereti.Kiszámíthatatlan és nagyon büszke.Nagyon erősen érez mindent,de mégis olyan hűvösnek és távolinak tűnik egy kívülálló szemében.Ellenségeivel levinkább szarkasztikus és lenező.Mindig a jobbra törekszik,ezér féltékeny lehet ha valami számára fontosban jobbak nála.Amit értékelni lehet benne,hogy mindig belelát a dolgok miértjébe,nem felszínes,viszont ebből az következik,hogy ezt tudat alatt elvárja mástól is,és ezért úgy viselkedik,mintha mindenki megérthetné,és így mindenki csak furcsálja.Szereti a művészeteket,nagyon jól rajzol.

Külső:Szőke frufrus hosszú haj,hófehér bőr,szürkés kék szemek,átlagos,izmos test.Visszafogottan feltűnő,egyedi öltözködés leginkább a fekete,a fehér és a piros az uralkodó színek.Sminkje egy fekete vonalból áll a szeme alatt.Nem sok,de jól néz ki.

2015. júl. 29. 13:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én lennék a barátja.
2015. júl. 29. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Mégis miért fontos az,hogy "hófehér bõr"?
2015. júl. 29. 15:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
"nagyon intelligens" nekem már itt bukta a dolog. Tényleg okos ember soha nem állítja ezt magáról.
2015. júl. 29. 16:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Szivesen lennék mindkettö.szimpatilusnak tünsz
2015. júl. 29. 18:21
 25/26 anonim válasza:
nekem csak az a furcsa,hogy úgy akarsz ismerkedni,hogy ide kiírsz egy magadról egy ódát, hogy odáig vagy magadtól.
2015. júl. 29. 18:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Én szintén lány vagyok, de szívesen lennék a barátja.

Nem tűnik hárpiának, szóval nem lehet olyan rossz:]

2015. aug. 12. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!