Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki elvont, az jó vagy...

Ha valaki elvont, az jó vagy rossz tulajdonság? Milyen egy elvont ember, hogy viselkedik?

Figyelt kérdés

#tulajdonság #elvont ember
2015. júl. 27. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos értelemben az, bizonyos értelembe nem.
2015. júl. 27. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Különleges, más mint a többi, nem áll be a sorba. Ez lehet jó és rossz is. Különlegesnek lenni jó, viszont pl. Bartos Cs. Istvánra is mondhatod hogy különleges, mert papírt meg üveget eszik, itt azért már nem annyira pozitív.
2015. júl. 27. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. De pontosan mit jelent az, ha valaki különleges? Hogy viselkedik egy elvont ember?
2015. júl. 27. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Ez anime, de ő az elvontság megtestesítése :D

2015. júl. 27. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Aki nem a pop fost eszi, hanem az alternatív fost. Hangot ad lázadásának, de elutasítja a feltűnősködést. Filozófusokat idéz, nagyzol, játssza a bölcsészt. Ettől senki nem lesz se jobb, se rosszabb ember, erkölcsi szempontból semmi jelentősége. Ez a melankóliának egy szintje. Vannak akik hiúságból elvontak, így próbálnak különlegesek lenni, romantikus tud lenni tizenévesen politizálni, keresni az élet értelmét. Szóval se nem rossz, se nem jó tulajdonság, attól még lehet az ember bunkó, cinikus, kegyetlen, hogy elvont.
2015. júl. 27. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Se nem jó, se nem jó. Helyzetfüggő, emberfüggő.

Lehet valaki úgy elvont, hogy igazából semmi negatívum nincs benne és lehet úgy is, hogy van.

Rám kiskoromban elég sokszor mondták, hogy elvont vagyok. Oviban nem akartam rajzolni, ezért az óvónő szólt a szüleimnek. Aztán ezért rajzolnom kellett és csak sötét színeket használtam. Akkor az lett a baj...

Igazából csak nem érdekelt a rajzolás, de már ez miatt is elvontnak tartottak. A többi gyerek nem, teljesen jól eljátszottunk egymással, tehát a közösség nem tartott elvontnak és én sem magam.

Később iskolában érdekelt a halál, többet olvastam az osztálytársaimnál és még jó pár apróság. Volt, hogy a tanár rám bízta, hogy osztálykiránduláson figyeljek az osztályra, mert elég megbízhatónak és érettnek tartott már alsóban. Erre is mondta már külső szemlélő, hogy elvont gyerek vagyok, de a közösség szintén nem.

Sokáig nem szerettem ismeretlen emberek társaságát, nehezen barátkoztam. Ez miatt is sokan elvontnak tartottak, de aki megismert, pár hét ismertség után már nem tartott annak.

Szóval elég relatív dolog ez és eléggé közösségfüggő. Sok ember elvontnak tartja, aki kicsit máshogy viselkedik. Én egyáltalán nem éreztem magam elvontnak, csak észrevettem, hogy néhány dolgot máshogy csinálok. Negatívuma max. annyi volt, hogy nem lett 100 barátom, hanem csak 50.

2015. júl. 27. 21:23
 7/8 Fannyka2002 válasza:
100%
Olyan aki a saját világában él és a való életbeli dolgokat a tanuláshoz köti. Mindent máshogy gondol, mint mások, máshogy működik az agya. Nagyjából olyan, mint egy szórakozott professzor.
2016. febr. 18. 19:09
 8/8 anonim válasza:
20%
rám rengetegszer mondták már hogy elvolt, fura lány vagyok, ezt azért mondták mert pl volt egy nagyon jó pasi aki odavolt értem, nekem meg az olyan sose tetszik aki mindenkinek bejön, úgy viselkedtem vele mint egy baráttal, nem flörtöltem, nem incselkedtem, kedves voltam és már ezért is megkaptam, a furát meg gondolom azért mert ha van egy társaság nem vagyok középpontba, el vagyok a háttérbe és ott is jól érzem magam, de lényegében az a lényeg h más a gondolkodás, egy szöveg alapján a lényeg nem olyan fontos, csak az apróbetűs részletek:D
2016. márc. 31. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!