Vannak még rajtam kívül ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Néha elképzelem, hogy tudnék vonzódni egy pszichopatához, aki mindenkit tárgynak tekint kivéve engem. Vagyis csak velem szemben nem pszichopata. Valamiért vonz a "nem normálisság". Olyan jó lenne belelátni egy ilyen ember lelkébe és megérteni. Ez nagyon beteges?
(De akár nem feltétlenül pszichopatára vagy mentálisan beteg emberre kell gondolni, igazából a lényeg, hogy legyen más. Sokkal sokkal másabb mint az átlag.)
Trollok kíméljenek.
2015. júl. 26. 23:31
1/16 anonim válasza:
Sok nő vonzódik pszichopatákhoz. Tele van velük a kórház, az anyaotthonok meg a temető. Szerintem kerüld inkább őket.
2/16 anonim válasza:
Számomra is vonzóak ,bár lehet azért mert én is 'másabb' vagyok.
3/16 anonim válasza:
Ez kb. a Twilight alapsztorija...
4/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem.
2015. júl. 26. 23:43
5/16 anonim válasza:
Az AHS miatt van ez bennetek..Kicsit gáz..15\L
9/16 anonim válasza:
Nem szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik, hogy ilyen 'nagyon elvontak, mások, művészlelkel, pszichopaták' bla bla bla. Akik különlegesnek hiszik magukat. És ez tényleg ahs :D és az is már ilyen tömég sorozat. :(
10/16 anonim válasza:
Ez nem segített. Mi az az American Horror Story?:-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!