Az olyan lányoknak/nőknek mibajuk akik tökéletes alakkal rendelkeznek és mégis azt írják a facebookos képeik mellé hogy dagik, és mikor odaírom hogy igen ez igaz és hogy x kilót még fogyni kéne akkor én vagyok a bunkó paraszt?
Nő vagyok, gyerekkoromban facebook mentes világban is voltak ilyen barátnőim.
De jól teszed. És ezt azért mondom, mert az ilyen nők miatt nem vesznek komolyan pl. engem. Régen én is mondtam, hogy kövér vagyok, kaptam üziket, hogy nem is. Majdnem duplája voltam az ideális súlyomnak, és nagyon alacsony vagyok.
Ha azt mondom, csúnya vagyok, nem azt várom, hogy azt mondják, nem is. Szerintem tiszteletlenség nem komolyan venni a másikat. Csak annyit jelent, hogy abban a pillanatban csúnyának érzem magam.
Tudom kicsit későn írok,de én amennyit láttam eddig belőlük,meg a világból...Van egy osztálytársam aki ezt csinálja,és folyton kapja,hogy ,,nem is" meg,hogy ,,pedig te annyira vékony vagy" stb. És ő csak ezért csinálja...Viszont tényleg van olyan aki nem találja magát szépnek vagy vékonynak(most nem a facebookos lányokról beszélek),mert annyit bántották már őket,hogy az önbizalmuk romokban hever...és ezt tapasztalatból írom mivel nekem is a szüleim folyton mondják,hogy vékony vagyok,meg szép(persze hozzáteszem,hogy facebookra vagy instára sosem írtam ki,és nem is fogom)de egyszerűen nekem ezt nem sikerül elhinnem,mert minden egyes nap szinte minden egyes percében megkapom hogy ronda vagyok,dagadt,hogy sosem fog egy fiú sem szeretni és hogy rohadt csúnya vagyok...fiúktól és lányoktól egyaránt
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!