élnek még olyan lányok akinek a belső is számít? (hosszú)
14éves pesti gyerek vagyok.
látom a westendbe a páwa gyerekeket és látom hogy a legtöbbnek van barátnője.
az a bajom hogy 14évesen elkezdjek csajozni?átlagos fiú vagyok annyi hogy néhány pattim van és amellett
kondizok a nap 4órájába,szép eredményt értem el :)
szóval hadjam a csajozást késöbbre?
és lányok nektek számít még a belső?vagy attól hogy van egy fiúnak bőrproblémája az nektek nem jön be?
(Nem akarok általánosítani)bocsi hogy sok kérdést tettem fel :(
csak elégé bánt ez a dolog.
Az én párom dagi, kicsit görbe és nem a világ legszebb csávója ÉS nem is gazdag! (sőt, jelenleg munkája sincs) Én mégis szeretem. Pedig én szerintem azért csinos vagyok, és nem a legrondábbik... (miért volt ma velem egyik sosem látott jóképű kollégám túlságosan is kedves?)
De amúgy még ráérsz ezzel. Majd felfedeznek téged is az értelmes lányok. DE! De akkor te se csak a külső alapján válogass :'D Tudod, csak azt várd el mástól, amit te is megteszel.
érdekli őket persze,de van egy evolúciós sorrendje a dolgoknak.
először is bizonyítod a rátermettségedet vagyis felcsíped és megnevetteted.
aztán bizonyítod hogy férfi vagy,vagyis úgy megdugod hogy elélvez.
ezt a két folyamatot váltogatod és egy hónap alatt élete szerelme leszel.
ezek után jöhetsz elő a belső dolgokkal és ekkor már érdekelni is fogja.
ha az elején jönnél elő vele akkor nem lesz a tied soha.
napi 4 óra kondi?ez gondolom költői túlzás,ha nem akkor semmit sem tudsz a testépítésről.
bőrproblémák-a tejszármazékokat kiveszed az étrendből,mint a tej,joghurt,túró,tejföl,tejsavóprotein stb és 2 hónap alatt baba bőröd lesz.
1,2kommentelőnek köszönöm
3,kommentelőhöz szólók
igen 4órát kondizok van edzéstervem,személyedzőm
protein,klaritin,fehérje,értágitót szedek :D
köszönöm a válaszokat és akkor nem is a külsőre megyek!
"kondizok a nap 4órájába"
Sajnálom ha az a személyi edző ajánlotta ezt mert akkor ő nem ért hozzá,hosszútávon nagyon rossz hatásai lesznek ennek,vegyél vissza 1-1,5 óra edzésre és heti 3-4 alkalomra (tudom nem ez volt a kérdés de akkor se egészséges ez így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!