Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mennyire normális hogy...

Az mennyire normális hogy barátom öt év alatt öt különböző iskolát kezdett el? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés

Most huszonnégy éves fiú én meg huszonhat éves nő vagyok. Együtt lakunk én dolgozok Ő pedig iskolában tanul még mindig. 18 évesen leérettségizett elment főiskolára két éves fölsőfokú OKJ szakra azt befejezte aztán eközben elkezdett egy ápolói szakot két éves OKJ-n mert ehhez jött meg a kedve. Aztán ezt abbahagyta mert összeveszett egy főnővérrel és kirúgták az iskolából. Majd befejezte a főiskolai kétéves OKJ-t és elment egyetemre környezetvédelmi mérnöknek. Két évig ott tanult aztán panaszkodott nekem hogy unja szörnyen, passziváltatta most magát egyetemen. Most pedig kitalálta hogy jó érzéke van a masszírozáshoz és beíratkozott egy gyógymasszőr képzésre ami most szeptembertől fog elindulni. Na most én ezt már nem tudom hogy ez kóros vagy még keresi mi akar lenni? Kifejezetten zavar hogy Ő tanul még mindig és ki tudja meddig én meg keresem a pénzt és eltartom mintha a gyerekem lenne.

Ezen felül sokszor hisztizik velem, semmi sem jó negatív azt mondja irigyel engem mert céltudatosnak tart és imád engem. Sokszor nem tudom már megérteni a viselkedését, kiszámíthatatlan nem tudom reggelente mit hoz az este. Így nehéz hosszú távra terveznem. De most erre a pályaválasztásra lennék kíváncsi hogy ez már kórosnak számít? Pszichológushoz jár egyébként rendszeresen mert tavaly kikötöttem neki hogy csak akkor leszek vele ha jár folyamatosan terápiába!

2015. júl. 22. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbálgatja magát, mert van aki eltartsa. Lébecol. Ez nekem elképzelhetetlen lenne. Célok, pénz nélkül, húzni az igát, a másik meg hülyére vesz. De csak azt lehet, aki engedi.
2015. júl. 22. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Abszolút megértem, én se találom a hivatásomat. Mindig belekezdek valamibe, aztán pénz-, idő-, kedv- vagy energiahiány miatt abbahagyom. Én is nagyon irigylem, aki már tizenéves fejjel kijelöl magának egy irányt, és abban profi lesz. Nem én vagyok véletlenül a pasid? :D

Az viszont semmiképpen sem fair, hogy neked kell eltartani. Ha anyagilag belefér, akkor meg tudjátok beszélni, de egyébként én megmondanám neki, hogy azt tanul amit akar, de ennek a költségét gazdálkodja ki saját maga, nem gyerek már.

2015. júl. 22. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

# 1

Elég rossz módon "próbálgatja magát", mert ha 2012-ben kezdte az egyetemet akkor nem hagyhatja majd csak úgy ott. Abban az esetben fizetésre kényszerítik.

2015. júl. 23. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:

En a helyedben lepattintanam. Kesobb csak rosszabb lesz, dolgozni sem fog rendesen, minden munkahelyet ott fog hagyni, lecsuszik, es magaval rant ha nem vigyazol.

Szoval lapát.

2015. júl. 23. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis eszed azonnal dobod. Soha nem fog megváltozni! Nem akar dolgozni,csak lézengeni akar,amíg talál valami szerencsétlent aki eltartja addig így is marad. Ne te akarj az a szerencsétlen lenni,aki egy koloncot cipel magával,amikor ezrével vannak dolgozó facér pasik a világban.

No meg akinek már 24 évesen terápiákra kell járni úgy hogy soha munkahelye családja nem volt vagyis semmi gondja nincs még ,csak "fáj neki az élet" azt is ott kell hagyni de gyorsan.

2015. júl. 23. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is lébecol, nem akar dolgozni és van, aki eltartsa.

Elég vastag bőr lehet a képén....

2015. júl. 23. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Először azt mondtam volna, nincs ezzel baj, de aztán láttam, hogy azt írod, hogy nem végezte el pl. az ápolóit, hanem abbahagyta. Az más, ha valaki jár különféle tanfolyamokra, de be is fejezi őket, van haszna, meg annak, ha abbahagyja.
2016. febr. 7. 20:08
 8/8 anonim ***** válasza:

"No meg akinek már 24 évesen terápiákra kell járni úgy hogy soha munkahelye családja nem volt vagyis semmi gondja nincs még ,csak "fáj neki az élet" azt is ott kell hagyni de gyorsan."

Mondjuk ettől még mért ne lehetne baja?

2016. febr. 7. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!