Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit szól ehhez a jövő képhez?

Ki mit szól ehhez a jövő képhez?

Figyelt kérdés

Ezt írta valaki nekem

"egyetertek! es mindenki aki tud tegyen cask sajat magaert,kulonben tokmindegy,mert 2025 re kihal a z elolenyek 90 szazaleka a foldon es cask 300 million ember marad,biztos forrasbol tudom,es cask sajnalom azokat akik nem tudjak megerteni azt hogy tejesen mindegy ki mit tesz es hogy mekkora a szeretet,ez maar nem segit. addig amig az emberek nem fogjak fel hogy az idoutazas megvalosult 1907 ben ,es azota folyamatosan valtoztatgatnak a multban,non stop jonnek mennek,2700 ban amilyen vilag less azt le sem irom,de elkepzelni sem tudjak az emberek azt ami akkor less."

2015. júl. 18. 22:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nos ha tök mindegy ki mit tesz akkor ő minek szenved a tájékoztatással.ezt sem értem.
2015. júl. 18. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt akarja hogy valaki komolyan vegye, gondolom megunta hogy a közvetlen környezete körberöhögi. :D
2015. júl. 19. 00:53
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát ahogy néztem az ismerőseit,el gondolkodtam,vajon nekik beszél erről,és ha igen vajon hogy néznek rá.
2015. júl. 19. 01:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ha beszél is róla, gondolom már megszokták és nem veszik komolyan ennyi. :D
2015. júl. 19. 01:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Teljesen reális. Csak legalább a vicc kedvéért mindenki gondoljon bele. 2025-ig még 10 év van, addig simán kipusztulhat az élőlények 90%-a. Jöhet egy nagy meteor, néhány természeti katasztrófa, háborúk, ufók, globális felmelegedés stb. Kitudja, lehet tényleg feltalálták 1907-ben az időutazást, én személy szerint nem voltam ott, hogy lássam ahogy nem csinálták meg és szerintem más se. Én se tartom valószínűnek nyugi, de azért a gondolattal el lehet játszani. Abban például teljesen igaza van, hogy hiába meséli az ufós, időutazós, Illuminatis sztorikat, úgyse hiszi el senki, csak hülyének nézik. Ami érthező is. Szóval én se tartom valószínűnek, inkább csak elmélkedek rajta mert épp nincs jobb dolgom, de azért gondolj bele mekkora poén lenne ha 10 év múlva hirtelen ráeszmélnénk, hogy hoppá! a mester mindezt megjósolta előre:D
2015. júl. 19. 01:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Aki a lesz szót nem tudja helyesen leírni, attól nem tudok komolyan venni semmit.
2015. júl. 19. 04:49
 17/19 A kérdező kommentje:

ma 01:54

Na igen 10 év múlva kipusztul pl a 90% na de akkor,hogy éljük meg mi emberek a 2700 at mikor még kipusztuláskor csak 2025 lesz az még 625 év.Nos az illuminatit én hiszem mivel tudom,hogy működik a világ na de mindegy ebbe nem akarok bele menni.Csak egyet nem értek ,hogy ha ő egy professzor aki minden jelentős dolognál ott volt ami a háttérben zajlik meg sem engednék kukkanni vagy legalább is lejárató kampányok indulnának ellene.

2015. júl. 19. 10:18
 18/19 A kérdező kommentje:

ma 04:49

Nem minden egy helyesírási hibán múlik,állítólag jó ideje külföldön lakik,de nem tudom,lehet egy kamu profil is.Lehet tényleg figyelemre vágyik,két profilja van és pl az egyiken megoszt dolgokat és saját magát tetszikeli a másik profillal,akkor csinált egy csoportot 3 tagja van abból kettő ő,tehát nem tudom.

2015. júl. 19. 10:21
 19/19 anonim ***** válasza:
A mester azt is írta, hogy 300 millióan maradunk és annyi bőven elég a fennmaradáshoz. Egyszer már amúgyis megcsináltuk, néhány millióból lettünk 7 milliárdan. Azt meg nem hiszem, hogy nem engednék beszélni erről, hiszen úgyse hisz neki senki. Akkor meg minek fáradozzanak azzal, hogy elhallgattatják?
2015. júl. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!