Mi a megoldás ha a súlyom miatt piszkálnak?
Pedig én jól érzem magam.Szerintem max 5 kilót kéne fogynom.
Általában nők piszkálnak.De volt aki azt mondta,azért, mert irigyek, hogy nagy a melle.
18/L
"És fiúk nem nagyon mondják.Épp ellenkezőleg."
ezt a nők fújják fel nagyrészt...legalábbis ahogy észrevettem...ha a fiúknak tetszel akkor örülj neki, az irigyeket meg szard le :)
Először is mi férfiak (legalábbis a nagy többség) imádjuk a nagy igazi melleket! Nincs is annál gyönyörűbb! És aki azzal jön, hogy zsírból van és ezt bántásnak szánja, hát ez nagyon vicces. A női mell két dologból lehet: zsír vagy szilikon:D Hol itt a baj? Csak már olyan hülyék az emberek, hogy a zsír az valami ördögtől való dolog, sehol nem lehet az emberen, pedig a női mellek abból vannak. És vékony lányoknak is van természetes nagy mellük (bár ritka sajnos) és az is zsírból áll.
Egyébként a nagymellű lányokra mindig is irigykedtek a kismellűek, megjegyzem teljes joggal. Nem tudom mi tetszhet bárkinek egy kis mellben, számomra kizáró ok, ha egy lánynak nincsenek szép nagy mellei. Persze nem csak az számít, de a külsőségek közül az egyik legfontosabb.
Ja és ne foglalkozz velük, ne fogyjál!
Sajnos, ha ők ilyenek, akkor nem fogsz tudni mit tenni. Ez van szärd le őket. Mondjuk a leírtak alapján nem derül ki, mennyire vagy kövér..
Ha csak 5 kilót kellene fogynod, akkor lehet, hogy tényleg csak irigységből mondják, akkor viszont örülj, had főjenek magukba!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!