Szegted már meg a törvényt? Bármilyen kis piti üggyel is?
Figyelt kérdés
Mert szerintem senki sem 100% patyolat fehér. És olyan piti dolgokat is beleértek, mint nem kijelölt helyen dohányzás vagy közterületen inni, 14 év feletti játszótérhasználat:D2015. júl. 15. 01:22
4/7 anonim válasza:
Minden torrentesünk. Asszem nálunk letölteni szabad és x ideig tárolni is, de továbbadni nem.
Dohányzás pipa, buszmegállóban is, a közterületen ivás szintén, játszótéren nem voltam, más nem jut eszembe. Nagyobb dolgokat nem csinálok, a kicsikről meg sokszor nem is tudom, hogy büntetik.
5/7 anonim válasza:
Persze, torrent, 14 feletti játszóterezés pont tegnap, közterületen tüzijátékozás, vágófegyver nem megfelelő szállítása, biciklizés este lámpa és mellény nélkül meg még egy rakat dolog amit észre se vesz az ember.
7/7 anonim válasza:
Bömböltettem éjjel a darude sandstorm-ot 11/10 would do it again
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!