Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szegted már meg a törvényt?...

Szegted már meg a törvényt? Bármilyen kis piti üggyel is?

Figyelt kérdés
Mert szerintem senki sem 100% patyolat fehér. És olyan piti dolgokat is beleértek, mint nem kijelölt helyen dohányzás vagy közterületen inni, 14 év feletti játszótérhasználat:D

2015. júl. 15. 01:22
 1/7 piriiiii ***** válasza:
Persze.
2015. júl. 15. 01:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. júl. 15. 02:16
 3/7 anonim válasza:
elég sokszor :D
2015. júl. 15. 03:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden torrentesünk. Asszem nálunk letölteni szabad és x ideig tárolni is, de továbbadni nem.

Dohányzás pipa, buszmegállóban is, a közterületen ivás szintén, játszótéren nem voltam, más nem jut eszembe. Nagyobb dolgokat nem csinálok, a kicsikről meg sokszor nem is tudom, hogy büntetik.

2015. júl. 15. 06:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, torrent, 14 feletti játszóterezés pont tegnap, közterületen tüzijátékozás, vágófegyver nem megfelelő szállítása, biciklizés este lámpa és mellény nélkül meg még egy rakat dolog amit észre se vesz az ember.
2015. júl. 15. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. júl. 15. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Bömböltettem éjjel a darude sandstorm-ot 11/10 would do it again
2015. júl. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!