Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányoknak könnyebb az...

A lányoknak könnyebb az életük vagy a fiúknak?

Figyelt kérdés

Én véleményem szerint előnye hogy nő vagy, hogy könnyebb a párválasztás, flörtölés, többféle ruhát, színt viselhetsz mint a Férfiak. Plusz ha egy lány fiús az elfogadott, de ha egy fiú lányos, az nem.

Hátránya hogy Sosem lehet olyan nyugis napja egy lánynak mint egy férfinek. A házimunka, gyerekek a lányoké, a megfáradt férfit várja a vacsi az asztalon. Plusz a Férfiak szabadabbak. Buli terén is. Elfogadott hogy a pasik össze-vissza dughattnak. Ha egy nő teszi ezt, akkor r.b@nc.

2015. júl. 14. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mindenki az ellenkező nem dolgát tartja könnyebbnek, mert a szomszéd kertje, ugye...

Párválasztásnál szerintem a férfiaknak könnyebb. Ahhoz mennek oda, akihez akarnak, legfeljebb lerázza őket a csaj (azt elismerem, hogy az szar lehet). Nőként a klasszikus felállás az volt, hogy csak abból választhattál, aki közeledett hozzád. Most szerencsére már a lány is kezdeményezhet.

A házimunka akkor volt a nők dolga, amikor a férfi tartotta el őket. Most mindkét fél dolgozik, így az (utóbbi évtizedekben azért egyre jobban könnyebbedő) házimunka mindkét félé. Aki megrekedt valami felemás hatvanas években és dolgozni már jár, de a házimunkát még egyedül végzi, mint egy háztartásbeli, azt nem tudom sajnálni a saját döntéséért.

A gyereknél szintén, itt mondjuk nem is a nők dolga nehezebb, mint a férfiaké, hanem a gyerektelené nehezebb, mint az anyáké, mert hiába nem akarsz gyereket, automatikusan feltételezik minden állásinterjún, hogy lesz és mindnél három évre otthon maradsz. Ha a nők csak annak szülnének, akivel felesben tudnak osztozni a gyesen, akkor már nem lenne probléma, úgyhogy ezt ti cseszitek el a többi nőnek, kedves nőtársaim.

Pasik néha gondolkodnak úgy, hogy ők összevissza dughatnak, de a nő ribi lesz érte, de a nők meg pont fordítva szokták gondolni, sok nőtől hallom, hogy nekik nem kell ribi pasi. A megcsalást mindenki az ellenkező neműtől ítéli el jobban.

Öltözködésben tényleg szebb a lányoké, de ehhez az kell, hogy ostobábbak is legyenek, már bocs, de nem véletlen, hogy nem a férfiak billegnek magassarkúban, és télen mínusz tízben se férfiaknál látok olyat, akinek a majdnemcsupasz harisnyás lába villog ki a nagykabát alól.

A férfiak átlagban korábban halnak és sajnos a betegségekre is fogékonyabbak, plusz ez a hülye törvény a nőknek kedvez nyugdíj terén, ami szerintem diszkrimináció.

Sok apróbb eltérés is van, pl. lányokat nagyobb eséllyel próbálja átverni az autókereskedő, fiúk nehezebben találnak albérletet, lányokat nagyobb eséllyel nézik semmibe a reklámok (olyat ritkán látni, hogy félmeztelen pasi fetreng az eladni való autó motorháztetején), fiúkat jobban lenézik a hagyományosan nőies foglalkozásoknál, mint fordítva (egy lány pilóta menő, de az óvóbácsit ferde szemmel nézik, hgy biztos pedofil). Összességében én úgy látom, elég jól ellensúlyozzák egymást a különféle előnyök meg hátrányok mindkét nemnél.

2015. júl. 14. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:

"a megfáradt férfit várja a vacsi az asztalon."

Nem éppen, én magamra főzök, szóval fárasztó meló, főzés, kaja és másodállás.

Kérdésre válaszolva. Férfiaknak könnyebb.

2015. júl. 14. 20:31
 13/13 anonim válasza:
41%
Szerintem a lányoknak sokkal nehezebb. Menstruáálnak,szülnek ami nagyon fájdalmas tud lenni. A lányoknak sokkal jobban kell ügyelniük a külsejükre,pl. Ha van egy pattanása és nem használ rá korrektor már is csúnyábban néznek rá. Ha egy férfivel történik ugyanez, nem változik semmi. Nőnek kell magát szőrteleníteni,férfinak nem. Ráadásul a férfiak erősebbek...
2017. máj. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!