Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 28 évesen miért nézek ki 17-nek?

Frozenstar kérdése:

28 évesen miért nézek ki 17-nek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 13. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki.
2015. júl. 13. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos, én is annyinak nézek ki... Igaz, 22 éves vagyok.
2015. júl. 13. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok, és gyerekjeggyel mentem be a cirkuszba és tropicariumba is:D

Szerintem kb 16-17nek nézek ki.

2015. júl. 13. 18:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Egyszerűen kölyöknek néznek mindenhol, pedig megéltem már nehéz dolgokat, rég nem vagyok önfeledt mint egy gyerek.

, Normálisan öltözöm, mégis soha senki nem tudja szemre belőni, hány éves vagyok.

, Volt olyan csaj, akivel megismerkedtem és két hónap után derült ki, hogy vagy öt évvel fiatalabbnak nézett.

,

, Nem vagyok kicsi, se kisfiús alakú, 183 centisen 90 kilóval nagyjából..

,

, Nem viselkedem gyerekesen, pattanásaim ezer éve elmúltak, stb. Tehát ami biológiailag normálisan lezajlik tizenévesen, az mind rendben van, és minden mérhető orvosi értékem is ok.

,

, Arcszőrzet? Az én koromban másoknak olyan szakálla van, mint a Mikulásnak, nekem meg három szál szőr van a nyakamon, és ha egy hétig meghagyom, úgy néz ki, mint ami másnak a farkán nő.. (jobb hasonlatot nem tudok)

, Mellkas szintén csupasz magától, körülbelül öt szál van rajta.

, Még rendes szemöldököm sincs.

,

, Mi a rosseb lehet ez?

,

, Természetesen amikor panaszkodom, az egész család annyit tud mondani, hogy örüljek neki, de konkrétan nincs minek.. Az, hogy a mai gimis srácok kész férfinak néznek ki, én meg kölyök maradtam? Ebben mi a jó?

,

,

2015. júl. 13. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben mi a jó? "

Pl. az, hogy 50 évesen 30-as csajokat is fel tudsz szedni. Ismerek is egy ilyen férfit.

2015. júl. 13. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert egy csökedék vagy-)
2015. júl. 13. 18:45
 7/10 A kérdező kommentje:
A kapuzárási pánikot most hagyjuk ki, én egyelőre a kapunyitást várom.
2015. júl. 13. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyébként boltban, bárhol, nincs olyan gondom, hogy mondjuk személyit kérnének piához, cigihez, ilyesmik.

Van olyan barátném, aki 35 évesen rendszeresen mutogatja az okmányait :)

2015. júl. 13. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez van...Én is csak 16-18 év körülinek nézek ki 28 évesen.
2015. júl. 13. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Tőlem is sokszor elkérik a személyit boltban, sőt szinte mindig, ott ahol nem ismernek. Volt, aki kikerekedett szemmel kérdezte,hogy "te már ennyi idős vagy??" Szinte sokkot kapott a pénztáros. :D

Én is 28 vagyok. Ha látok egy fiatalabb lányt, én azért látom a különbséget közte és köztem. Nekem nincs már olyan hamvas babapofim, mint egy tininek. Na azért örülök neki, bóknak veszem, igaz, én nő vagyok. De jó ez így, én azt mondom. ;)

2015. júl. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!