Én 21 vagyok, és gyerekjeggyel mentem be a cirkuszba és tropicariumba is:D
Szerintem kb 16-17nek nézek ki.
Egyszerűen kölyöknek néznek mindenhol, pedig megéltem már nehéz dolgokat, rég nem vagyok önfeledt mint egy gyerek.
, Normálisan öltözöm, mégis soha senki nem tudja szemre belőni, hány éves vagyok.
, Volt olyan csaj, akivel megismerkedtem és két hónap után derült ki, hogy vagy öt évvel fiatalabbnak nézett.
,
, Nem vagyok kicsi, se kisfiús alakú, 183 centisen 90 kilóval nagyjából..
,
, Nem viselkedem gyerekesen, pattanásaim ezer éve elmúltak, stb. Tehát ami biológiailag normálisan lezajlik tizenévesen, az mind rendben van, és minden mérhető orvosi értékem is ok.
,
, Arcszőrzet? Az én koromban másoknak olyan szakálla van, mint a Mikulásnak, nekem meg három szál szőr van a nyakamon, és ha egy hétig meghagyom, úgy néz ki, mint ami másnak a farkán nő.. (jobb hasonlatot nem tudok)
, Mellkas szintén csupasz magától, körülbelül öt szál van rajta.
, Még rendes szemöldököm sincs.
,
, Mi a rosseb lehet ez?
,
, Természetesen amikor panaszkodom, az egész család annyit tud mondani, hogy örüljek neki, de konkrétan nincs minek.. Az, hogy a mai gimis srácok kész férfinak néznek ki, én meg kölyök maradtam? Ebben mi a jó?
,
,
"Ebben mi a jó? "
Pl. az, hogy 50 évesen 30-as csajokat is fel tudsz szedni. Ismerek is egy ilyen férfit.
Egyébként boltban, bárhol, nincs olyan gondom, hogy mondjuk személyit kérnének piához, cigihez, ilyesmik.
Van olyan barátném, aki 35 évesen rendszeresen mutogatja az okmányait :)
Tőlem is sokszor elkérik a személyit boltban, sőt szinte mindig, ott ahol nem ismernek. Volt, aki kikerekedett szemmel kérdezte,hogy "te már ennyi idős vagy??" Szinte sokkot kapott a pénztáros. :D
Én is 28 vagyok. Ha látok egy fiatalabb lányt, én azért látom a különbséget közte és köztem. Nekem nincs már olyan hamvas babapofim, mint egy tininek. Na azért örülök neki, bóknak veszem, igaz, én nő vagyok. De jó ez így, én azt mondom. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!