Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem gondoljátok, hogy...

Ti nem gondoljátok, hogy nagyobb gonoszság visszadobni a halat a vízbe?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, akik horgásznak, hogy ők visszadobják a halat. Az én értékrendem szerint, ha azért fogod, mert meg is eszed utána, akkor még volt valami oka annak, hogy meghalt szegény, bár nyilván nem a legideálisabb dolog, de a világ így működik. Viszont csak azért horgászni, és sebet ejteni egy halon, fájdalmat okozni neki, hogy elmondhassuk, hogy kifogtuk, és utána visszadobni, az szerintem gonoszság. nem vagyok vegetáriánus, szeretek húst enni, de az értelmetlen öldöklést nem szeretem.
2015. júl. 13. 17:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Attól, hogy nem hal meg rögtön, nem értelmetlen a kérdés, nem kell az arrogancia. Ha a cápa leharapja a kisujjad, akkor te is élsz tovább, de azért ugye nem akarod? Mert én a kisujjamat sem akarom levágni.

"Még senki nem olvasott horgász könyvet? ?? "

Minek olvasnék, ha nem vagyok horgász? Nem olvas mindenki mindent.

Azt, hogy meg sem érzik, nem hiszem.

2015. júl. 16. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg oké, hogy élnek tovább az esetek nagy részében, de fáj nekik... :( Értelmetlen fájdalomokozás egy állatnak a visszadobás, akkor már inkább ennék meg.
2015. júl. 17. 15:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2015. júl. 17. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!