Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik embertípus vagytok?...

Ti melyik embertípus vagytok? Mi dönti el, hogy ki milyen személyiség?

Figyelt kérdés

Egy személyiségtesztet figyelembe véve 3 emberi típust különítettek el:

1. AZ IRÁNYÍTÓ

A társaság lelke, a viták és a programok indítója.

Negatív tulajdonság lehet: nagyképűség

2. AZ ALKALMAZKODÓ

Remek üzleti érzék, mindig tudja hol kell lennie, mi a legjobb neki, nehéz helyzetekben is higgadtan mérlegel.

Negatív tulajdonság lehet: ha neki eszében sem jutna valakibe belekötni, akkor is megteszi, ha az irányító ezt kezdeményezi

3. A SZEMLÉLŐ

Jó emberismerő, nem beszél túl sokat, megfigyeli az embereket, elemez magában.

Negatív tulajdonság lehet: nincs bátorsága kiállni önmagáért, így áldozat lehet

Van egy ilyen teszt is az interneten. Én nekem ez lenne a kérdésem, hogy ki melyik ezek közül, és mi alakítja ki pszichológiailag ezt? Nekem is van erre elméletem, de én a ti véleményetekre is kíváncsi lennék.

2015. júl. 10. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen társaságban vagyok, és mennyien vagyunk. Alapvetôen 1-es, de ha sokan elvannak körülöttem egymással, akkor nem fogok erôlködni, inkább figyelek, és elemzem ôket.
2015. júl. 10. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
alkalmazkodó
2015. júl. 10. 23:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a szemlélő vagyok.Amúgy meg flegmatikus 18 pont,melankolikus 14 pont.
2015. júl. 11. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
amit ide leirtál akkor szemlélődő de a negativ tulajdonsága annak nem igaz, én mindig kiállok magamért nem nem szoktam áldozat lenni, a teszben kolerikus 20, melankolikus 10 igazából mindkettő tudok lenni
2015. júl. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!