Vásárlásmánia és munkanélküliség?
Egy nap különbséggel rúgtak ki a föállásomból és a másodállásomból ok vagy indoklás nélkül (a fél éves próbaidö alatt ugye megtehetik).
Életemben elöször volt pénzem, megszoktam, hogy azt veszek, amit akarok, normálisan étkezek...
Az egyik munkahelyemröl 200 ezerrel lógnak, a másikról olyan 120 ezerrel kb. Egyik sem akar fizetni.
Ha hívom a fönöknöt, rám csapja a telefont.
Pokolian érzem magam, hogy megint szegény vagyok és munkanélküli, holott legszívesebben megint vásárolnék, mert eddig megtehettem.
Nem hívogatni kell, hanem odavonulni a munkaügyi felügyelőkkel.
Miért volt 6 hónapos a próbaidőd?
Ennyiből nem tűnik úgy, hogy vásárlásmániás lennél. Legalábbis nem írtad, hogy hiteleket is vettél volna fel vásárolgatás céljára, és bokáig gázolnál a lecsupaszított hitelkártyákban. Persze, rossz érzés, hogy megint méricskélned kell, mit vehetsz meg magadnak, de próbálj nem nagyon lekeseredni ezen. Előre tekints, keress új állást.
A fizetésedet a munkaviszony utolsó napján ki KELL fizetni. Remélem, nem írtad alá, hogy megkaptad. A papírjaidat rendben odaadták?
Van ingyenes munkajogi tanácsadás, google-ban keress rá, biztos vannak tanácsaik ilyen esetre.
És ne búsongj a múlton, először is pihend ki magad, két állás mellett nem lehetett erre olyan sok alkalmad. Az állásinterjúkon is jobban fogsz szerepelni, ha friss vagy. Meglátod, hamar találsz munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!