Ti láttok valami érdekeset Unfieldban, amiért ennyien nézhetik?
https://www.youtube.com/watch?v=4w2QIOR_4N0&feature=youtu.be
Ráakadtam, látom mennyi feliratkozója van. Mire kapták fel ennyire? Néha beszélni sem tud.
Én amúgy értem, hogy te miért nem látsz benne semmi különöset. 1-2 videó alapján mondjuk "csak egy átlagos", kicsit vicces srác.
Én 2 dolgot látok benne, ami engem személy szerint megfogott a stílusában:
1. Azok a személyes történetek, amiket mesél. Nyilván ilyen szinte mindenkinek van, de ki az aki megossza ennyi emberrel? Tényleg humorosak, és érdekesek, ilyeneket a haverokkal, barátokkal osztunk meg... És ez számomra azt sugározza, hogy nem csak úgy van a videózással, hogy jó, csinálom, mert pénz, mert ismertség. Hanem mintha tényleg foglalkozna azokkal, akik nézik, és "haverként" tekintene rájuk... hiszen megossza velük a személyes életének mozzanatait, nem csak véleményeket mondd meg stb.
2. Ha több videóját is megnézed, átsugározik rajta az a hozzáállás a családhoz, gyengébbekhez, barátokhoz, ami azért eléggé becsülendő, megfurcsa, hogy így látszik videón keresztül. Empátia, hűség, meg becsület. Legalábbis ez látszik videón keresztül.
Szóval ott van, hogy semmi különös nincs benne, de ezek az apróságot kicsit megkülönböztetik a többiektől:)
Egyet értek az előttem levőhoz.
Azért mert szoktam nézni UNFIELD-et az még nem azt jelenti, hogy csak azt nézem és mást nem csinálok és ebből áll az életem.Tehát így ebből elég nehéz megitélni mások életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!