Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a hajléktalanok,...

Samanta :) kérdése:

Miért csak a hajléktalanok, piások, betonozók, autósok bámulnak meg az utcán és szólnak oda? Miért nem keltem fel más figyelmét is?

Figyelt kérdés
Utálom mikor messziről meglátok két csövest akik piálnak, és nekem pont arra kell mennem haza, és már akkor látom hogy engem néznek, aztán mikor elhaladok mellettük még oda is szólnak hogy "de csini vagyok" vagy "bárcsak nekem is ilyen szép lábam lenne" és ugyanez az 50 éves pasikkal, közmunkásokkal, az autósok pedig megbámulnak, rámdudálnak, de még csak 16vagyok, de egyszerűen mást nem érdeklek csak ezeket az embereket...miért? Persze nem most fogok életem szerelmére rátalálni de azért jólesne ha valaki rámnézne

2015. júl. 6. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kirívóan öltözködsz?
2015. júl. 7. 20:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt tapasztalom, hogyha valaki ránéz egy nőre ebben az országban - és itt a jobban szituáltabbakra gondolok -, akkor a nőnek az sem tetszik...

Mit szeretnétek nők, mert szerintem ti sem tudjátok...

2015. júl. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!