Hogyan tudnék férfi létemre leszokni a meghatódásról?
31 éves fiú vagyok, és eléggé zavar, hogy milyen könnyen meghatódok. Ha egyedül nézek koncertet/filmet otthon és akkor történik, az különösebben nem érdekel, de szoktam járni klasszikus zenei koncertekre, és az előadás végén mikor megy a nagy taps, alig bírok a könnyeimmel, és megszólalni sem tudok, mert elcsuklik a hangom :-/
Tegnap is a műpában volt egy fergeteges teltházas koncert, és a végén kicsordult a könnyem, meg fújnom kellett az orromat. Csak remélem, hogy akikkel voltam nem vették észre, mert eléggé szégyellem.
Ha máshogy nem is, még mindég mondhatod, hogy allergiás vagy valamire, amikor társasággal mész koncira, s akkor nem azt fogják gondolni, hogy meghatódtál.
Én is ilyen vagyok, bár én lány vagyok. Egy random zenén elbőgöm magam a Volbeat "Lonesome Rider" c. számán 5-6szor elbőgtem magam, pedig az nem a legszívfacsaróbb.
Nem tudom segítene az, ha elnyomnád magadban, szerintem ne szégyelld, s keress olyan társaságot, ahol nem kell titkolóznod, s füllentened.
23/L
Lehet, hogy furcsát mondok, de a te érzésvilágod az egészséges, nem a társadalmi normák.
Válassz a kettő között.
Végre egy érző lélek!
Egyszer az operában beszélgettem egy vadidegen pasassal. Olyan 50-60 között lehetett. Azt mondta: mérnök. Kérdeztem: miért szeret operába járni. Azt mondta, imád bőgni, emiatt hallgat Puccinit, Verdit és egyéb romantikusokat.
Mt. 5. 4.
"Boldogok, a kik sírnak: mert ők megvígasztaltatnak"
Egy igazán érzékeny ember vagy.Ki mered mutatni az érzéseidet.Nincs ezzel semmi gond.
Ha mindenki ki tudná mutatni valódi érzéseit,nem lenne baj a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!