Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti bementek rövidnadrá...

Lányok, ti bementek rövidnadrágban az egyetemre, ha nyár van (és még tart a tanév)? Vagy csak valami harisnyával, esetleg azzal se? Eddig nem mertem ilyet oda felvenni, mondván, hogy nem oda való.

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemen nincs dresszkód. Bármiben lehet menni ami kényelmes. Ne hasonlítsuk már egy munkahelyhez.
2015. júl. 4. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is láttam már mindent egyetemen. Strandpapucsban is bemennek oda az emberek, szóval bemehetsz rövidnadrágban :D Ha beülsz a hátsó sorba az előadáson, kit érdekel? Szerintem is más egy egyetem mint egy munkahely.

Nyilván vizsgára normálisan illik kiöltözni, de egy előadásra úgy mész be, ahogy akarsz. Különben is, egy rödivnadrág még semmi, igazából a csajok sokkal durvábban öltözve szoktak megjelenni, kivágott felsővel, topban, mély dekoltázzsal, miniszoknyával stb. Nem egy előadás volt már, ahol nem éppen az előadóra figyeltem, hanem másra... Főleg a felfelé emelkedő előadótermeket szeretem, ahol az előttem ülő lányokra lenézve simán lehet bámulni a melleiket, főleg, ha kivágott ruhában vannak :D

2015. júl. 5. 00:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.

"Nem,mert igénytelen és amúgy sem büfé-ruhatár szakra járok.

20/L"

Ez mondjuk nem hiszem, hogy fontos az öltözködésben.

Az jogos, hogy nézzem meg, mit viselnek a többiek, csak hát láttam én már furcsán öltözött embereket, nem mindenkivel akarok azonosulni. Egyébként nem vagyok prűd, vagy ilyesmi, de gimibe se mentem soha rövidnadrágban, hanem cicanadrágban hosszú felsővel vagy térdnadrágban. Nekem anyukám is ezt mondta, és több barátnőm is így gondolta.

2015. júl. 5. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Ilyenen vitatkozni.. komolyak vagytok. :D Igen.. ilyenkor nyáridőben minden férfi (főleg az egyetemen!) azt nézi a lányokon hogy "istenem de jó volna megnyalni".. és? Akkor mi van. Attól nem járok burkában. :D Testi vágyakozásnak hívják, férfiaknál minden perces gondolat.. Van ilyen nem? Vagy a valami hitbuzgó egyetemről beszélünk? Esetleg valami önbizalom hiányos alter csaj írta ezeket a dolgokat, aki még az általánosnál is rosszabban ismeri a másik nemet? nagyon nevetek.. :D Még hogy nem a testünket mutogatjuk.. Már az önéletrajzon elsőre azt nézik hogy ki a színpatikus.. Nőjünk már fel végre. 22L
2015. júl. 5. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Jártam rövidnadrágban és szoknyában is egyetemre, bár inkább kora ősszel. Tavasszal még nem nagyon volt olyan jó idő sosem, vizsgázni meg csinosan kell.

Nálam a rövidnadrág és a szoknya is azt jelenti, hogy tárd fölé ér éppen. Csinos szandállal szerintem semmi elítélendő és megbotránkoztató nincs benne. A munkahelyemre is így járok és még sosem említette meg senki, hogy nem kéne. Az egyetlen elvárás, hogy olyan szerelésem legyen, hogyha azt mondják indulni kell terepre, akkor menni tudjak (oda ugye szandálban aligha lehet). Ezt a problémát megoldotta az, hogy a munkahelyemen tartok egy nadrágot és egy cipőt nyáron is, amibe gyors beleugrok és indulhatunk is, ha úgy alakul.

2015. júl. 5. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Kábé ilyen hosszúságúra gondoltam:

[link]

2015. júl. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!