Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a melegeket nem fogadom el...

Ha a melegeket nem fogadom el miért kell ezért elítélni?

Figyelt kérdés

Nincs velük semmi bajom, de én nem vagyok rájuk kíváncsi, tőlem nyugodtan tegyék azt egymással amit csak akarnak, nem érdekel. Viszont az már nem tetszik ahogy ráerőltetik az emberekre magukat, felvonulgatnak, melegházasságot követelnek, gyerekeket akarnak nevelni. Ez sok!

Mit gondoltok erről? Főként azokat kérdezem akik hasonlóan látják ezt az egészet.

A kérdésem nem provokációnak szánom, csak normális és sértegetés mentes válaszokat írjon mindenki. Köszönöm.

2015. júl. 4. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

A felvonulgatás, utcán parádézgatás, egymás nyakában lógás szerintem is undorító. És ilyen szempontból a normális párokat sem bírom, mikor villamoson, buszon is egymás szájában lógnak.

A házasság, gyereknevelés nem feltétlenül elítélendő. Inkább legyen 2 jó meleg szülő, mint egy alkoholista apa aki az anyát veri.

2015. júl. 4. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

házasodjanak de gyereket ne vállaljanak

szegény gyerek úgy nő fel hogy két apja vagy 2 anyja van, azt hiszi ez a normálisé nem mer az ellenkező nemmel ismerkedni

2015. júl. 4. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
2. ezt a nem mer dolgot melyik ujjadból szopatd elő? Bírom, hoyg egyesek milyen fantáziavilágban élnek. Meg lehet magyarázni azt is ám a ygereknek, hogy vannak, akik a saját neműveket szeretik, van, aki a másikat, az a fontos, hogy boldog legyen. A szexuális beállítottság NEM nevelés kérdése, ellentétben az ilyen retardált gondolkodásmóddal..
2015. júl. 4. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
A sok "vérheteró" ugye tisztában van azzal, hogy senki nem 100% homo vagy hetero? Csak van akiben egyikből egy kicsit több van.
2015. júl. 4. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

Nekem kicsit fogalomzavarosnak tűnik a kérdés-feltevés, mert szerintem ha valamivel nincs bajod, az egyenlő azzal, hogy már el is fogadtad.

A véleményemet illetően: a felvonulgatást én sem szeretem, de engem is tud zavarni már az is, ha egy heteró pár egymást nyalja-falja tőlem 2 méterre a buszon.

És elhiszem, hogy fel akarják magukra hívni a figyelmet, de szerintem ezzel pont az ellenkezőjét érik el, amit akarnak, mert sok ember emiatt fogja nem szeretni őket.

De van néhány meleg férfi kollégám, tök hétköznapiak, míg nem mondták magukról, rá nem jöttem volna, hogy melegek. Nem öltöznek kihívóan vagy nőiesen, nem affektálnak.

Szerintem ha egy gyereket két azonos nemű ember nevelne fel, max abban lenne más, hogy a gyereket többet csúfolnák, szóval nagy felelősség ezt ilyen szempontból bevállalni.

Nem hiszem, hogy azon múlik egy jó család, hogy férfi-nő legyen a felállás. Simán van így is rengeteg rossz házasság, szülő-minta.

Az tény, hogy heteró nőként azért nekem is furcsa és szokatlan még egy meleg pár gondolata, mert nem ezt szoktam meg, de úgy vagyok ezzel, hogy egykor meg az volt a felháborító és kirívó, hogy a nők szavazati jogot akartak, vagy akár nadrágot hordani. Ma meg ez a tök normális, pedig ezek esetében is érveltek bőven vallási meg természeti okokkal, hogy hol a nők helye stb, aztán mégis bekövetkezett a változás és a megszokottá válás.

2015. júl. 4. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
20 év múlva senkit nem fog már érdekelni a téma, mert beleolvad a hétköznapokba.
2015. júl. 5. 01:56
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor is lesz aki nem fogadja el és taszítani fogja.
2015. júl. 5. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

megmondom én hogy honnan szoptam, innen, a világunkból

az összes gyerek úgy nő fel hogy azt hallja mindenhonnan hogy csak férfi és nő között lehet kapcsolat, azért bűntudat alakul ki benne egész életére

na ez lesz csak fordítva ha két férfi vagy két nő nevel gyereket

2015. júl. 5. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

De te pont elfogadod őket!

Én is így vagyok vele, bár nekem a melegházassággal sincs bajom.

2015. aug. 1. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
ugyanazvan most a melegekkel mint pár száz éve a négerekkel...
2015. aug. 2. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!