Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mitől függ, hogy...

Szerintetek mitől függ, hogy mennyit ér az ember?

Figyelt kérdés
Például egy olyan ember akinek nagyon sok tapasztalata van élet legtöbb területén,mindig megy valahova ezàltal élményeket szerez az többet ér mint például aki "zöldfülű" ilyen dolgokban és tapasztalatlan?
2015. júl. 1. 09:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Állítólag egy ember 300-400 millió forint körül mozog pénzben. Bár, szerintem pénzben ez nem fejezhető ki.
2015. júl. 1. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:

"Minden emberi élet ugyanannyit ér, mivel ugyanolyan lehetőségek állnak minden ember előtt."-

Ez a legnagyobb demagóg hazugság, amit így mostanában olvastam. :D

2015. júl. 1. 11:20
 13/15 schocko ***** válasza:
Így van, ez egy butaság...az emberek nem születnek egyenlőnek...persze a véletlennek köszönhetően, és a jó időben, jó helyen törvénynek engedve akadhatnak érdekes esetek, de ezek csupán törvényerősítő kivételek...
2015. júl. 1. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek sincs joga eldönteni senkiről, hogy mennyit ér.

Mondjuk szerintem én egy zsák krumplit érek maximum.

2015. júl. 1. 19:03
 15/15 piriiiii ***** válasza:

Én nem az emberek szemszögéből, hanem a természet szemszögéből beszélek.

De, ahogy érzitek. :)

2015. júl. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!