Miért viselkedek úgy, mint egy öregember, aki lenézi az utána következő generációt?
Azért viselkedünk úgy, mert máshogy látjuk a dolgokat, mint ők.
Az a fontos, hogy találj olyan embereket, akik megértenek. Sokkal kevesebben vannak, mint a "divatosabb", de szerintem inkább legyeb 1-2 olyan ember, aki megért, és akinek őszintén beszéljetek a dolgokról és az elképzeléseimről, mint legyen tucat, akikkel csak felszínes a kapcsolat, mert nem ugyanúgy látjuk éa értékeljük a világot. Én köazöngetni nem nagyon szoktam idegeneknek, de egy mosoly sok ember napját feldobja. Ha 10-ből 2 ember elmosolyodik ezen, nekem már megérte. :)
Jaa, amúgy teljesen egyet értek a leírt dolgaiddal.
Szintén 21/L
Én is pontosan ugyan így látom a dolgokat, mint Te, kedves kérdező. Mindig is kilógtam a sorból és bár kezdetben kellemetlenül éreztem magam emiatt, mára már inkább büszke vagyok arra, hogy nem a tömegemberek táborát gyarapítom. A középkorú felnőttekkel sokkal jobban kijövök, mint a saját korosztályommal, ez kisgyerek korom óta így volt. Engem az tud még rendkívül irritálni, amikor a fiatalok megkérdezés nélkül elkezdenek tegezni olyan embereket, akik az anyjuk/apjuk lehetnének... Én soha nem voltam ilyen. Sőt, akkor is kellemetlenül érzem magam, amikor egy idősebb felajánlja, hogy "rendben, akkor tegeződjünk." Legtöbbször udvariasan visszautasítom. Képtelen vagyok tegeződésre, hacsaknem családtagokról van szó. Ez csupán egy a tucatnyi idegesítő szokások közül, amit a fiatalok művelnek...
Egy szó, mint száz, megtudom érteni, hogy így érzel.
20/L
Szerintem nem generáció kérdése, hanem érettségi foké. Az én generációmban vagy a szüleimében is valószínűleg éppen ilyen jellegű viselkedés volt az általános, csak éppen nem ezeken az eszközökön, formulákon keresztül nyilvánult meg.
Hadd csinálják azt, amit akarnak, hidd el, az ő fejlődésük éppen ezt követeli meg. Te pedig törődj a magad lelki igényeivel, és próbáld meg elfogadni, hogy sohasem fogsz beleesni a normába.
3-as: kisasszony, ismerkedjen meg velem, ha jól sikerül, feleségül veszem, tisztelni fogom, és megígérem, hogy még az aranylakodalmunkon is magázni fogom magát :)))))
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!