Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan érezteted valakivel,...

Hogyan érezteted valakivel, hogy különleges?

Figyelt kérdés

Számodra milyen egy különleges ember?

Mi számít különlegesnek?

2015. jún. 29. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyan éreztetem?

Ez attól függ nő/férfi, barát,barátnő?

Nő esetén figyelmes, törődő,őszinte vagyok.

Férfi,barát esetén korrekt,segítőkész.

Mitől különleges egy ember számomra?

Jól megértjük egymást, nem kicsit, nagyon.

Számíthatok rá.

Hozzáteszem, kevesen ugrották meg a lécet, nagyon kevesen.

2015. jún. 29. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Férfi/nő. Teljesen mindegy. És én konkrét tulajdonságokra gondoltam. Vagy szokásokra. Vagy konkrét gondolkodásmódra. Vagy bármi konkrétumra.
2015. jún. 29. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy másik válaszoló vagyok:

A munkahelyemen vagy egy gondnok, aki nagyon művelt, ismeri az életet, rengeteg dologhoz ért. Sokszor kikérem a véleményét, visszajelzek neki, hogy ez vagy az hogy sikerült (tehát, hogy jó ötlet volt-e), valamint ő is elmondja, hogy mi történt vele bizonyos szitukban, hogyan cselekedett, és reagálok rá, hogy az jó-e vagy sem. Néha összeveszünk, de mégis megértjük egymást.

Röviden: éreztetem vele, hogy igazán fontos az, amit csinál, mond, és az, hogy nagyon hasznos a személyisége és az ismeretségünk.

2015. jún. 29. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szamomra a legkulonlegesebb ember a legjobb baratnom. Sok tulajdonsagat felsorolhatnam, hogy mik teszik kulonlegesse, hogy milyen erett, avagy szereny, de megis, ha megkene magyaraznom, hogy miert is kulonleges, nem tudnek konkret okokat mondani, egyszeruen csak nagyon szeretem.
2015. jún. 30. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!