Szerintetek nem bunkóság zászlóval menni koncertre?
Figyelt kérdés
Többször voltam koncerteken, fesztiválokon. Sokszor az emberek zászlóval mennek, ami oké, de amikor felkötik egy magas rúdra, akkor nagyon mérges leszek. olyan magasan szokták lengetni, hogy még a kivetítőt is kitakarják időnként, de hát én is a színpadot szeretném látni. Kivetítő otthon is van. Szerintem bunkóság így menni. Miért jó zászlót lengetni a koncerten? Kit érdekel egyáltalán?2015. jún. 27. 18:27
1/2 anonim válasza:
szerintem jó, mert jó hangulatot ad, viszont abból a szempontból tényleg idegesítő, hogy kitakar
2/2 A kérdező kommentje:
Hát én őszintén megmondom, nem érzem tőle a hangulatot. :) de mondom, van olyan zászló, amit kézben tartanak például, és több ember lengeti, az oké. De mért kell 2 méteres faágakra felkötni?
2015. júl. 2. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!