Elkezdett szőrösödni a mellkasom, gyantázzam le, vagy ez mennyire jön be a lányoknak? (Egyébként szerintem jól áll, mert izmos vagyok) 18/F
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 21:28
1/6 anonim válasza:
Nőknek, lányoknak sok esetben tetszik, mert férfias.
Nekem személy szerint nem jön be, de ha neked tetszik akkor tartsd meg :)
2/6 piriiiii válasza:
Ha nem vadul el annyira, hogy már a köldököd sem látszik, akkor szerintem hagyd. Pláne, ha szerinted is jól áll.
A szőr jó dolog, egy határig. :)
18/L
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyébként érdekes, már 16 éves korom óta borotválkozom, és gyorsan is nő, másnap már látszik a borosta az arcomon :D a mellkasomon megy csak most kezdett el nőni :D
2015. jún. 26. 22:23
4/6 anonim válasza:
Kilógok a sorból:
Imádom a borostát, szakállat, szerelempázsitot, tehát a szőrrel nincs bajom, no de a mellkasszőr...
Hát az valami...utálom. :D
Bármit, csak mellkasszőrt ne.
5/6 Mumusan válasza:
Melkasszőrnek egy plusz pont. 28N
6/6 acelsziv válasza:
Barátom a férfi az szőrös. A varangy a csupasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!