Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, melyik lányt választanátok?

Fiúk, melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

Az első, egy gyönyörű és csinos lány. Szőke hajú, szép fehér bőrrel, nagyon nőies. A személyisége is rendbe van, nagyon nyitott még se nagyszájú. Van önbizalma, nagyon kedves, aranyos, szeretni való, jószívű sose tudna ártani senkinek. Elsősorban családcentrikus, gondoskodó, háziasszony és anya típus. Viszont nagyon felszínes, és butácska, nem igazán érdeklik komolyabb témák, csak a mindennapi élet. Ha okosabb emberekkel van körülvéve mindent a szájába kell rágni, még is jól érzi magát vele az emberek többsége. Nehezen kerül konfliktusba bárkivel, de ha még is nem ordít, nem kiabál, nem tör/zúz. Nem egy meghatározó személyiség. Szereti ha minden rendben van körülötte, de a legkisebb negatív történést is traumaként éli meg, kicsit kényes, félős. Nehezen birkózik meg az új helyzetekkel, szereti a biztonságot. A magány számára elviselhetetlen lenne, nem szeret egyedül döntéseket hozni, szeret felnézni a férfiakra.

A második egy alapjáraton kedves, jószívű, humoros lány. Viszont érzelmileg instabil, kissé bipoláris, előfordulnak nála dühkitörések. Nem egy rendszerető tipus, kissé nemtörődöm, nem szeret megfelelni senkinek, a saját világában él.

Átlagon felüliek az értelmi képességei és művelt is. Egy olyan ember, aki jól átlátja a dolgokat, átlát az emberek viselkedésén, és komoly témákról mélyen el lehet vele beszélgetni. Van benne egyfajta furcsaság, ezalatt bárki képzeljen el amit akar: Pl. lehetnek érdekes szokásai, kényszeres mozdulatai, a kisugárzása eltérő a normális emberekétől még is ez teszi őt egyedivé. Sötétbarna hajú, vékony, csinos. Szép, viszont nem úgy szép, mint egy modell vagy kiemelkedően csinos tökéletes arcú nő, hanem másképp. Inkább bájos. Nem tökéletes, még is egyértelműen szép.

A harmadik egy tanult, értelmes, céltudatos, érett lány. Nagyon fontosnak tartja a karrierét és hogy minden úgy alakuljon az életében ahogyan megtervezte. Határozott, őszinte és mindenről meg van a véleménye. Sok minden érdekli, ezért sok témában művelődik, szereti fejleszteni magát. A külseje teljesen átlagos, barna hajú, barna szemű, kerek arcformájú, nem túl vékony, de nem is túlsúlyos. Szép, csinos de nem kiemelkedően. Inkább a kisugárzásában van valami vonzó. Ad magára, jól öltözött, követi a divatot és igényes. A környezete rendezett, tiszta, úgy ahogy ő is. Kicsit kimért, nem igazán kedveli a véletleneket és a spontán dolgokat. Kedves, nyitott, humoros, kellemes természetű, sok ismerőse, barátja van. Mindenkivel szót ért, olyan vezető egyéniség, a társaságokban vagy bárhol viszont mélyebb kapcsolatot nehéz kialakítani vele, nem szeret alkalmazkodni.

Csak kitalált személyek, érdekelne kinek melyik tetszik és miért.

2015. jún. 26. 02:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A szőkét, mert a szőkék jönnek be a legjobban.
2015. jún. 26. 04:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy akkor, ha felküldök hozzád valakit,egy ürüggyel,aminek nincs értelme...
2015. jún. 26. 04:48
 13/19 anonim ***** válasza:

2-es hát nem tudom ,nem vagyok oda a hisztis libákért.

Bipoláris, dühkotörések...ez sok jót nem ígér hosszú távon.Mondjuk a békülős szex elgondolkodtatott :D

Szexpartnernek vagy barátnak inkább.

3-mas egész jó. Feltéve,ha a karrierét nem helyezi mindenképpen elém vmikor.

Ha kellőképpen intelligens és van benne minimális kompromisszumkészség, akkor miért ne?

1-es igen:D. Bírom a szőke angyalkákat :D

Kérdés mennyire buta az a szőke?

Azért ne legyen túl sötét,a buta nők sem a gyengéim túlságosan.

Sorrend:1,3,2

Kérdés

2015. jún. 26. 05:18
 14/19 anonim ***** válasza:
A kettes a legjobb!
2015. jún. 26. 05:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Első - Elég fiatalnak nézem ahogy leírod. Még fel kell nőnie. Ő az aki képes egy folyót sírni és belefulladni. Csak nem fogod látni rajta, mert annyira szerény. Apuka kell mellé, nem férj. Ha leszel neki apukája, azt sírig tartó hűséggel hálálja meg. Nagy felelősség!!!!

A második - Ő egy hurrikán! Ha ügyesen forgatod a vitorlát, szélsebesen fog szárnyalni a kapcsolat hajója. Béna hajós pedig nem hajózik bele a viharba. Vagy magára vessen ha elsüllyed...

Én őt választanám. Nálam a komoly témákról való beszélgetés olyan mint a csokoládé. Nem tudok élni nélküle. Készülj fel hogy rengetegszer össze fogtok veszni. Hozzávalók: Türelem, megértés, és határtalan szeretet!! És még több megértés.

Hát a harmadik - Makacs, eltökélt, mindent előre eltervez. Tökéletes vezető. Őt az Isten is szinglinek teremtette. Aki elveszi feleségül, az vagy hülye vagy vérprofi...

2015. jún. 26. 06:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Utóirat: NE a külső alapján válassz. (15-ös vagyok)
2015. jún. 26. 06:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Végre egy jó kérdés, ahol rendesen ki vannak fejtve a választási lehetôségek személyiségei.

Elsô a kettes. Mikor olvastam a leírást, tudtam, hogy nekem ô kell. Ha valaki ismer egy ilyen lányt, irányítsa hozzám! :)

A második holtversenyben az elsô és a harmadik. Ahhoz, hogy döntenti tudjak, kellene ismerjek egy-egy ilyen lányt.

2015. jún. 26. 07:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Második, mert olyan mint én. :)
2015. jún. 26. 15:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Valótlanságot is állítasz rólam.Egy kérdés :ezeket honnan veszed?
2015. júl. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!