Ciki, ha 17 éves lány létemre ilyenekkel szórakozok?
Figyelt kérdés
Inkább otthonülős típus vagyok és szabadidőmben minecraftozni szoktam vagy ilyen idióta rajzfilmeket nézek a cartoon networkon, mint a Kalandra fel, Gumball csodálatos világa, Tini Titánok harcra fel...Meg néha, bár mostanában már egyre ritkábban, szoktam legozni is...Most így leírva még gázabbnak tűnök, mint gondoltam xd.. Szóval szerintetek nem fura, hogy nem elég, hogy lassan 18 leszek, még lány is vagyok és ilyenekkel kötöm le magam?2015. jún. 24. 22:46
11/14 anonim válasza:
22 évesen tolom a World of Tanks-ot, mint a marha. Szóval semmi gáz nincs ebben. :D
12/14 anonim válasza:
28 éves vagyok és rajzfilmeket nézek és szoktam legózni! Az érdekel legkevésbé, hogy ki mit szól hozzá. Az a fontos, hogy boldogok legyünk, nem?
13/14 Claire15 válasza:
Hidd el,én a legózáson kívül mindengyiket művelem,mint te,nyugi...sőt.Már gépkorlátozásom van,annyit Minecraftoztam!Játszol a Legendary Mcn?
14/14 A kérdező kommentje:
Claire15: Sajnos nem :/ Mostanában Mester MC-zni szoktam XD
2015. jún. 25. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!