Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire erkölcsös?

Miért vagyok ennyire erkölcsös?

Figyelt kérdés
Tehát, túl becsületes vagyok, bűntudatom van esetenként ha csinálok valami olyat. De ez olyan mértékben, ha dislikeolok egy youtube videót már akkor is, emiatt kihasználnak a "barátaim", oszt társaim, mindig én szívom meg a levét, és ezt jól tudom hogy mi fog következni de nehezen mondok nemet, hogyan lehetne ezen változtatni? Mellesleg rosszat is teszek a tanárokkal, magammal ha részt veszek az *****k megvédésében, de nagyon önzetlen vagyok. Ötleteket pls!

2015. jún. 24. 22:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nem erkölcsi kérdés, hogy (általában) nem mersz őszinte kritikát megfogalmazni.

Összetett kérdés, h mi az oka. Márpedig az okát jó volna kiderítened ahhoz, hogy g tudd oldani. Neten át ez hosszas folyamat lehet... Esélyesen szorongsz valamitől, de evvel még nem leszünk különösebben okosabbak, h pontosan mi az ok, és hogyan oldhatod fel.

2015. jún. 25. 16:27
 12/13 A kérdező kommentje:
És mitől jöhetnék rá, hogy mi az ok? Amúgy ment a zöld!
2015. jún. 25. 16:30
 13/13 anonim válasza:

ennek inkább pszichológiai oka van. meg vannak olyan emberek, akik személyiségük miatt nem merik véleményüket elmondani, csak hogy elkerüljék a konfliktusokat.

fontos az önismeret, egy ilyen teszt is hasznodra lehet: [link]

meg hát érdekes is

2015. júl. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!