Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A környezetedben kb hány éves...

A környezetedben kb hány éves korukig szoktak tanulni az emberek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én maholnap 50 leszek, de folyamatosan tanultam egész életemben.
2015. jún. 23. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ügyvéd vagyok én magam is, a környezetem is jogászokból, orvosokból áll nagyrészt. Mindenki egész életében tanul. De, ahogy te gondolod, iskolarendszerben, vizsgákkal kb 30-32 éves korig. (szakvizsgák befejezése)
2015. jún. 23. 19:51
 3/6 anonim válasza:

A családomban senki nem ment érettséginél tovább rajtam kívül. Tavaly diplomáztam az orvosin, amígra szakvizsgázok és PhD-t szerzek, 35 éves leszek.

26F

2015. jún. 23. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

A családban az is ritka, akinek a 8 osztálya megvan.

Én egyetemre járok és mivel itt a környezetem nagy része is egyetemista (vagy tanár) az általános az, hogy közel 30 éves korukig tanulnak. Aki az alapképzésnél abbahagyta, az is minimum 23 éves koráig tanult.

2015. jún. 23. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
26-27 éves korukban hagyta abba az első hullám, az egyetemmel. Aztán vannak akik csúsztak, mert cserediákoskodtak, illetve akik bevállaltak még egy mestert, mint én is, mi 28-29 körül végzünk az egyetemmel. Ezután pedig jönnek a különböző szakképesítések, amiket már a pozíciód, és a szakmai előmeneteled követel meg. Mi közgazdászok vagyunk, szerintem jellemzően 35-40 éves korunkban tudjuk megszerezni a szükséges papírokat. Ezt követően szerintem már csak egyszerűbb, rövidebb szinten tartó, átképző jellegű tanulmányokat folytatunk.
2015. jún. 23. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Régebben az volt az általánosan elfogadott, hogy az iskola végéig tanultak és azzal be is fejezték. Ez nagyrészt az 50 feletti korosztályra igaz is a környezetemben.

Viszont az 40-50 év alattiakra ennek inkább pont a szöges ellentéte az igaz. Többségük egyfolytában tanul és képzi magát.

(Érdekes, hogy ez nagyrészt a sporttal is így volt. Legalábbis az én környezetemben.)

2015. jún. 25. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!