Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Melyik lányt választanát...

Fiúk! Melyik lányt választanátok közülük párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

1. [link]

Nagyon értelmes, művelt, művészi lány, ám a logikája néha követhetetlen. Határozott, mindenről durván kimondja a véleményét. Törődő, de feledékeny. Egyedi a humora. Jól bánik az emberekkel, de nehezen mutatja ki a saját érzelmeit. Tudja, hogy mit akar. Alapvetően pesszimista, reálisan látja a világot.

2. [link]

Tanulásban okos lány, de nincsen saját véleménye a világról. Egyszerű, aranyos, csöndes, ártatlan külsejű. Nehezen fejezi ki magát beszédben, a komplikált helyzetnek csak az érzelmi kihatásait érzékeli, és ezeket nehezen dolgozza fel. Odaadó, alkalmazkodó.

3. [link]

Tipikus laza lány, minden héten bulizik, nyitott, népszerű, divatosan öltözködik. Kellemes a társasága, jó a humora. Soha nem mutatja ki az érzelmeit, mindig "álarcot" visel. Pörgős mellette az élet.

4. [link]

Visszafogott, csöndes a nagy társaságban, közeli barátokkal derűs, humoros. Nagyon intelligens, filozofikus kérdésekre keresi a válaszokat. Ártatlan, angyali, de ágyban vadóc. Hajlamos a melankóliára, de képes az élet apró szépségeit felfedezni. Mindig a legjobbat látja meg a másikban.

Csak egyet válasszatok, és légyszi írjatok kort is!

Köszi! :)

2015. jún. 20. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

4-est, annyira egyértelmű!! :)

21/F

2015. jún. 20. 21:17
 12/21 Firedoom ***** válasza:
A negyes nagyon szimpatikus, de valamiért a 2est valasztanam. Indokolni nem tudom. 18/f
2015. jún. 20. 21:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha valakiről mondanak, vagy leírnak valamit abban nem igazán hiszek. Leéltem már vagy 60 évet, és tisztelem a nőket, de a konyha a házimunka nem az esetem. Noha azért segítek benne a páromnak, inkább csak olyanokban, ami a véleményem szerint nekem könnyebben megy, egyszerűbben tudom megoldani.

Levonva a következtetést, jöhetne mind a négy egyszerre ha lehet, és hozzanak magukkal egy olyan lányt is akinek van egy kis hajlama a házimunkával sanyargatni magát!

Természetesen, segítünk neki.(igaz valószínűleg nem túl sokat) :-)

2015. jún. 20. 21:23
 14/21 opened paradise ***** válasza:

Kép alapján 2,vagy 3 lenne,leírás alapján meg a másik kettő :/

Legyen az első.

2015. jún. 20. 21:28
 15/21 opened paradise ***** válasza:

Mármint leírás alapján a 4-es lenne,de az elsőnél egyik sem annyira rossz.

Mert a második,leírás alapján "egyszerűnek" tűnik,a bulizós lányokat meg e bírom,a negyediknél viszont nem tetszik annyira a lány.

20/F

2015. jún. 20. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyiket sem, én csak magamnak élek. Az első a legszimpatikusabb - pláne, ha ő is csak magának él.

30

2015. jún. 20. 23:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 21. 02:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezeket a jellemzéseket te költötted hozzá vagy valami horoszkóp leírásból másoltad? :D Na jó, csak vicceltem.

A jellemzések alapján a 4-es, kinézet alapján egyik sem.

2015. jún. 21. 05:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Külsőre bármelyiküket elfogadnám, szóval belső alapon az 1. vagy a 4.
2015. jún. 21. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
1-es. Külső-belső.
2015. jún. 21. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!