Mennyire érted meg a párkányi zenélő ház tulajdonosát?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a nő, aki a kutyaugatás miatt hangos zenét rakott az ablakába és 8 éve zenélteti. Valahol én megértem, mert nálunk is van egy borzalmas kutya a szomszédban és kezdünk bekattanni tőle. Hisztérikus hangon ugat egész nap és évek óta. Nem tudom, ezt hogy lehet ép ésszel tűrni és hogy a szomszédaink miért nem csinálnak vele valamit. Mi is csak várakoznuk mert nem hiszünk abban, hogy az önkormányzat vagy bárki tudna ellene valamit tenni. Ráadásul ez a kutyatulajdonos is indult a választásokon, mint állatbarát politikus. Én már csak a költözésre tudok gondolni.2015. jún. 18. 14:24
1/3 anonim válasza:
Nem a kutyaugatás miatt csinálta. Olvasd el a blogját
2/3 A kérdező kommentje:
De azzal kezdődött. Utána meg már bedilizett.
2015. jún. 18. 14:47
3/3 A kérdező kommentje:
a blogján olvastam, igen: "Legelőször Tokody Zsuzsa (bal oldali szomszéd), aki többféleképpen is megoldhatta volna, hogy a kutyája kevesebbet ugasson, például az udvarba zárja, onnan a kutya nem látta volna az utcán közlekedő járókelőket, bicikliseket, autósokat, így kevesebbet ugatott volna"
És én is már pont azon a ponton tartok, hogy be fogok dilizni...
2015. jún. 18. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!