Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt mire lehez vélni? Csinál...

Ezt mire lehez vélni? Csinál ilyet normális ember?

Figyelt kérdés
Nemrég egy romkocsmában kicsit sokat ittam és kiakadtam. Sírtam.....Egy pasas akit látásból ismerek (társaság miatt) megvígasztalt. Órákig dumáltunk. Hajnalig konkrétan. Nagyon rámkattant azóta, fb-n is dumálunk stb. Olyanokat írt ami konkrétan arra utalt hogy belémzúgott. Igazából ő is nagyon befészkelte magát a tudatomba. Azt álította hogy nem verne át. Már tervezgette a közös jövőnket. Elvileg sírt mert összezavarodott, hiányzok neki, mindig rám gondol. Aha, ez mind szép és jó csak hogy most pár perce tette ki hogy egy fiatal csajszival kapcsolatban van. Röhej. Mit lehet erre reagálni? Én konkrétan sokk alatt vagyok.
2015. jún. 17. 23:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"féltékennyé akart tenni valakit a csaj"

De nem a csaj tette ki a képet, ember!!

2015. jún. 19. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!