Kezd elterjedni bennem az a személyiség? Vagy mi bajom lehet?
Már kiskorom óta valahogy éreztem, hogy nem vagyok egyedül, például amikor olyan 7-8 éves voltam sokszor éreztem mintha valaki más is "lenne" bennem, de ez az egész az utóbbi pár évben erősödött meg. Néha-néha, amikor elhajt mellettem egy srác, vagy meglátok egy csávót aki jól néz ki, van amikor nem érdekel az egész, de van amikor egy olyan "fut" le az agyamban, hogy hú de jól néz ki és tetszik nekem, stb., és barátaim is megemlítették már párszor, hogy az utóbbi időben nagoyn megváltoztam, és egy csomószor hírtelen olyan mintha nem is én lennék az. 3 éve valamiért nagyon intenzíven éreztem, hogy elegem van, mert nem én vagyok én, meg minden, és a fejemben is sokszor valamiért bevillant egy olyan, hogy én lány vagyok "lélekben", meg minden, és az előtt is sokszor ugrott be, de 3 éve egy csomószor és kcisit jobban úgy viselkedem mint a lányok, úgy írok, szinte úgy beszélek, és egyszerűen egy csomó dolog amit eddig gondoltam, fokozatosan megváltozott volna, és sokszor nyomást éérzek a mellkasamban, és úgy érzem hogy nem bírom tovább mert ez nem én vagyok, nem bírom tovább fogalmazni az egészet egyszerűen elegem van, fiú testbe születtem és ez így nekem nagyon nem jó mostmár!! Mi bajom van?? személyiség zavar? vagy hormon zavar? vagy micsoda??
(ja, meg az utóbbi max 1 évben a melleim is kicsit megnőttek, máshonnan már válaszoltak hogy ez elvileg el fog múlni.) Válaszokat előre köszönöm és lehetőleg ne legyen törölve a kérdés mert nagyon nagy szükségem van válaszra.
Szerintem menj el endokrinológushoz. Lehet, hogy felborult a hormonegyensúlyod és ösztrogén dominanciád van (mellnagyobbodás is utalhat arra).
Ezt okozhatja, tartós mozgáshiány, elhízás, táplálkozás, stressz, D vitamin hiány...stb.
am... 1. től még kérdezném hogy ez az egész mármint a személyiséges része mitől lehet? gyermekkori + állandó (még máig is létező) stressztől lehet?
az van bennem, hogy "Lány vagyok" és kész, de a lányok tetszenek, lányba szeretek bele, de amint írtam, vannak olyan esetek amikor mintha ez megváltozna..
1. vagyok.
Mindenképp csináltassál egy hormonvizsgálatot, szerintem nem árt. De amúgy ha nem is ezzel lenne a gond, akkor se hiszem, hogy problémád lenne. Egyszerűen kicsit lányosabb vagy. Lehet, hogy a nevelésedből jön ez, vagy ki tudja. De nem hinném, hogy transznemű lennél :D
A neveléshez annyit, hogy engem soha nem öltöztettek szoknyába és a hajamat is levágták rövidre. Nem tudom, hogy pont emiatt e, de szerintem bőven közrejátszik, hogy eléggé fiús voltam mindig is. 3 éve vagyok együtt párommal, azóta változtak kicsit ezek a dolgok. Már máshogy nézek a csinos ruhákra is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!