Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ennyien a...

Miért utálják ennyien a zokniszandál viseletet?

Figyelt kérdés
Pedig a legpraktikusabb. Szandál rögzíti a lábat, de mégis jól szellőzik, a zokni pedig jó az ellen hogy beleizzadjak a szandálba.
2015. jún. 14. 07:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
én szándékosan fehér zoknival viselem a szandált, hadd botránkozzanak meg
2015. jún. 14. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
27%

Mert szeretem a stílusos öltözködést, ebbe a szokni-szandál nem fér bele. Ugyanúgy, mint ahogy a cicanadrág rövid pólóval sem (attól függetlenül, hogy az illető kövér-e vagy sovány).

De ennek ellenére nem röhögöm ki azt, aki zoknit vesz fel szandállal, nem is nézem le, csak megállapítom magamban, hogy az illető nem tud öltözködni/l*szarja az ilyesmit.

Egyébként például az egyetemen az egyik kedvenc tanárom sem tud öltözködni, állandóan zokni-szandál kombóban tolja:) Ennek ellenére nagyon kedvelem őt, mint embert, zseniális személyiség,hihetetlenül jó a kisugárzása. Az meg mindig fontosabb :)

23/l

2015. jún. 14. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:
A sötétbarna, NDK-s turistaszandál fehér térdzoknival igenis ocsmány látvány. Egy normális szandál vele azonos színű bokazoknival rendben van, de ilyet szökőévente egynél többször nem szoktam látni a metrón.
2015. jún. 14. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Lepontozást kaptam, holott a kérdés azokhoz szólt, akik ellenzik ezt a viseletet. Elmondtam a véleményem, erre 0%, mert nem tetszik az indoklásom.

Érdekes logika...

2015. jún. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!