Szégyellem a korosztályomat. Ti hogy vagytok velük?
16 éves vagyok, és szerintem nagyon gáz amilyenek a korombeliek.
10-12 évesen dugnak, piálnak, drogoznak, cigiznek. Nem mutatnak tiszteletet az időseknek, meg úgy senkinek sem. Beképzelt naplopó, apuci anyuci pénzén élősködő kis görcsök. A fiúk nagy része úgy néz ki mint egy homoszexuális. Rózsaszín póló, nadrág, gyökérnyakú póló, csillivilli drága cuccok, minél drágább teló (lehetőleg Iphone mert az a menő, meg a galaxy s6). Ecset/kenyérhaj a fiúk többségén (persze van akinek jól áll, és csak szimplán azért hordja mert tetszik neki-az most ne vegye ezt magára) mert az menő, divatos. Személyiség, egyéniség 0, mintha klónok lennének. Emberileg, belsőleg nagy nullák, beképzelt, bunkó, nagyszájú, sznob kis pulyák többségében. Ha netán összejönnek egy lánnyal, többnyire semmi szerelem vagy hasonló, csak "megtöcskölöm azt cső". Semmit nem csinálnak hogy önállósodjanak, csak bulizni járkálnak.
Nekem nincs ecsethajam, sima középhosszú haj, ápolt vagyok, nincsen se ájfonom se drága cuccaim, mégis van életem (kötekedős kedvűek kérdezik most hogy akkor miért írok ide kérdést- azért mert pillanatnyilag nincs dolgom)
Például: Valamelyik nap láttam egy hajléktalant a fa alatt aludni. Aztán odament 3 évfolyamtársam és kötekedni, rugdosni kezdték az öreget. Alig bírtuk leállítani őket, csak verték és verték, mintha egy családtagjukat ölte volna meg. Megkérdeztük hogy miért, válasz: "Hát mer ott volt, azt csak úgy". Persze valószínű ők is oda fognak jutni egyszer..
Máskor, mások azért vertek egy gyereket, mert jobb tanuló volt náluk.
Utcán sétálok uncsitesómmal(lány), jön velünk szembe két kis suhanc, és jó hangosan megjegyzi az egyik hogy ú de dugnám azt a kis k**át. Azt hittem betöröm vele a kirakatablakot, de nem süllyedek odáig.
Sorolhatnám még, de nem teszem mert így is batár hosszú lesz a kérdés.
A lányok:
Szintén korai felnőtt dolgok, minél hamarabb pasi. Naponta új facebook profilkép, és mellé legalább 4 kép valamilyen idézettel vagy tök nyilvánvaló dologgal (p. süt a nap) kötelező. Hiába vannak barátok, ki kell írni óránként hogy mindenki kétszínű nyomorult, r.hadjon meg, rossz az élet és hasonlók. Hiába van pasi, minden nap kirívóbbnál kirívóbb képeket kitenni, lehetőleg a mellek(amik gyakran hiányoznak) minél jobban kint legyenek, és a hátsórészből is sok minden kilátszódjon.
1 kiló smink, cicanadrág, nagyon rövid nuni villantós nadrág, és mellé teljes mellbedobás. Ha csak arra kell a fiúknak akkor sírás. Mindenbe beleavatkozni, mindenért nyávogni szinte kötelező.
Példa itt sem marad el:
Ismerősöm egy lány Fb-n. E hónapban (igen ez alatt a 12 nap alatt) már a 3. pasiján van túl (mindegyik mellett kavart mással is, és sokszor posztolt majdnem 18+-os képeket), és nálam is próbálkozott, majd mindenki előtt beállított engem bunkó s*ggnek mert visszautasítottam.
Kiránduláson felelsz vagy mersz. Egy lány aki éppen szakítófélben volt a barátjával, kiszívta (de csak nagyon picit) osztálytársam nyakát mert az volt a feladat. Másik két lány megtudta és egyből, húú mekkora ribizli, szivogatja mások nyakát mikor pasija van stb. Osztálytársamnak mondták hogy beköpünk a pasijának, majd elver téged stb. Jó nyilván nem volt valami normál dolog, de: 1.Szakítófélben volt, mivel a pasija már előtte megcsalta. 2. A másik két csajnak is van pasija, akkor mi a búsért törődnek mások magánéletével? (Persze jogos a kérdés, hogy én miért törődöm az ő életükkel, csak azért mert legjobb barátaimról van szó, akik szinte testvéreim)
Hát "röviden" ennyi lenne a meglátásom. Nem szeretem az ilyen embereket.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Tudom hogy vannak rendes kortársaim is szép számmal, őket tisztelem is, maradjanak csak amilyenek, de ez nem is róluk szól.
Vélemények? Nyugodtan lehet ócsárolni is ha úgy érzitek, minél több véleményre vagyok kíváncsi. Bocsi ha néhol trágár szavakat használtam, de nagyon régóta van ez bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!