Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyellem a korosztályomat....

Szégyellem a korosztályomat. Ti hogy vagytok velük?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és szerintem nagyon gáz amilyenek a korombeliek.

10-12 évesen dugnak, piálnak, drogoznak, cigiznek. Nem mutatnak tiszteletet az időseknek, meg úgy senkinek sem. Beképzelt naplopó, apuci anyuci pénzén élősködő kis görcsök. A fiúk nagy része úgy néz ki mint egy homoszexuális. Rózsaszín póló, nadrág, gyökérnyakú póló, csillivilli drága cuccok, minél drágább teló (lehetőleg Iphone mert az a menő, meg a galaxy s6). Ecset/kenyérhaj a fiúk többségén (persze van akinek jól áll, és csak szimplán azért hordja mert tetszik neki-az most ne vegye ezt magára) mert az menő, divatos. Személyiség, egyéniség 0, mintha klónok lennének. Emberileg, belsőleg nagy nullák, beképzelt, bunkó, nagyszájú, sznob kis pulyák többségében. Ha netán összejönnek egy lánnyal, többnyire semmi szerelem vagy hasonló, csak "megtöcskölöm azt cső". Semmit nem csinálnak hogy önállósodjanak, csak bulizni járkálnak.

Nekem nincs ecsethajam, sima középhosszú haj, ápolt vagyok, nincsen se ájfonom se drága cuccaim, mégis van életem (kötekedős kedvűek kérdezik most hogy akkor miért írok ide kérdést- azért mert pillanatnyilag nincs dolgom)

Például: Valamelyik nap láttam egy hajléktalant a fa alatt aludni. Aztán odament 3 évfolyamtársam és kötekedni, rugdosni kezdték az öreget. Alig bírtuk leállítani őket, csak verték és verték, mintha egy családtagjukat ölte volna meg. Megkérdeztük hogy miért, válasz: "Hát mer ott volt, azt csak úgy". Persze valószínű ők is oda fognak jutni egyszer..

Máskor, mások azért vertek egy gyereket, mert jobb tanuló volt náluk.

Utcán sétálok uncsitesómmal(lány), jön velünk szembe két kis suhanc, és jó hangosan megjegyzi az egyik hogy ú de dugnám azt a kis k**át. Azt hittem betöröm vele a kirakatablakot, de nem süllyedek odáig.

Sorolhatnám még, de nem teszem mert így is batár hosszú lesz a kérdés.

A lányok:

Szintén korai felnőtt dolgok, minél hamarabb pasi. Naponta új facebook profilkép, és mellé legalább 4 kép valamilyen idézettel vagy tök nyilvánvaló dologgal (p. süt a nap) kötelező. Hiába vannak barátok, ki kell írni óránként hogy mindenki kétszínű nyomorult, r.hadjon meg, rossz az élet és hasonlók. Hiába van pasi, minden nap kirívóbbnál kirívóbb képeket kitenni, lehetőleg a mellek(amik gyakran hiányoznak) minél jobban kint legyenek, és a hátsórészből is sok minden kilátszódjon.

1 kiló smink, cicanadrág, nagyon rövid nuni villantós nadrág, és mellé teljes mellbedobás. Ha csak arra kell a fiúknak akkor sírás. Mindenbe beleavatkozni, mindenért nyávogni szinte kötelező.

Példa itt sem marad el:

Ismerősöm egy lány Fb-n. E hónapban (igen ez alatt a 12 nap alatt) már a 3. pasiján van túl (mindegyik mellett kavart mással is, és sokszor posztolt majdnem 18+-os képeket), és nálam is próbálkozott, majd mindenki előtt beállított engem bunkó s*ggnek mert visszautasítottam.

Kiránduláson felelsz vagy mersz. Egy lány aki éppen szakítófélben volt a barátjával, kiszívta (de csak nagyon picit) osztálytársam nyakát mert az volt a feladat. Másik két lány megtudta és egyből, húú mekkora ribizli, szivogatja mások nyakát mikor pasija van stb. Osztálytársamnak mondták hogy beköpünk a pasijának, majd elver téged stb. Jó nyilván nem volt valami normál dolog, de: 1.Szakítófélben volt, mivel a pasija már előtte megcsalta. 2. A másik két csajnak is van pasija, akkor mi a búsért törődnek mások magánéletével? (Persze jogos a kérdés, hogy én miért törődöm az ő életükkel, csak azért mert legjobb barátaimról van szó, akik szinte testvéreim)

Hát "röviden" ennyi lenne a meglátásom. Nem szeretem az ilyen embereket.

Akinek nem inge, ne vegye magára. Tudom hogy vannak rendes kortársaim is szép számmal, őket tisztelem is, maradjanak csak amilyenek, de ez nem is róluk szól.

Vélemények? Nyugodtan lehet ócsárolni is ha úgy érzitek, minél több véleményre vagyok kíváncsi. Bocsi ha néhol trágár szavakat használtam, de nagyon régóta van ez bennem.

2015. jún. 12. 17:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szégyenlem a korosztályomat. Borzalmas, hogy a többségben nincs semmi tisztelet az idősebbek felé. Én azon Szoktam felkapni a vizet, hogy a 13-15 évesek, mikor nem engedik el őket a szüleik bulizni irkálják ki facebookra hogy dögöljön, meg rohadjon meg az anyám és hasonló szépségeket. Nekem valahogy sosem jutott eszembe még csak hasonlókat se mondani. A másik kedvencem, unokatestvérem, a szülei nem tudták neki megvenni az iphone hatot, nekik állt ordítva hogy akkor minek szülték meg őt, ha nem tudják rendesen felnevelni (17 éves). A másik pedig hogy elvárják a drága holmikat, de hogy dolgozzanak érte, vagy segítsenek otthon az már nem megy, mert az degradálja őket. Csak a buli, ivás, szex, és a visszafeleselés. Az a menő aki nem tanul, és aki szorgalmas, azt kiközösítik. Mondjuk engem nem zavar, nekem vannak céljaim, velük ellentétben. Persze közöttünk is vannak normális, tisztelettudó fiatalok, de sajnos ők a kisebbség. Persze, biztosan a régebbi tinik is hasonlóak voltak, de szerintem ennyire kirívó szexualitás még nem volt jellemző. Most már általános felsőben megy a ki kivel feküdt le, és az a menő aki már nem szűz. Arról ne is beszéljek, hogy kilencedik osztály első napján már arról ment a téma ki szűz még, és alig akadt egy-két lány az osztályban. Nem vagyok irigy, nekem is van barátom, de mégis, valahogy nem oké ez az egész. Szerintem itt nagyrészt a szülők a hibásak, hogy túl sok mindent megengedtek, megengednek a gyerekeiknek. engem se vertek soha, de tudtam, hogy a szüleim szava szent, de észérvekkel meggyőzhetőek.
2015. jún. 14. 10:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, igen, kimaradt a terhesség.. most, 11. osztályra már két lánynak volt abortusza, és egy megtartja a babát. 15en vagyunk lányok az osztályban. Szerintem ez borzalmas arány. El vannak szállva maguktól, azt hiszik ők mindent tudnak, és mikor beüt a baj, akkor félnek segítséget kérni. Aki megtartja, nála is csak azért alakult így, mert mire felismerte, és el merte mondani már túlhaladt a 18. héten.
2015. jún. 14. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Akiknek iPhone-juk van és a szülei kitartóak, tanultak, okosak, és dolgoznak nekik a gyerekeiknek drága cuccaik van mert megtehetik... Nem érnek nálad, se többet se kevesebbet, ugyan úgy van életülk, ugyanúgy lehetnek szerelmesek, és ugyanúgy van személyiségük, mint neked... Szimplán csak ku*vára irigy vagy:)
2016. máj. 15. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól beszéltél Molnár Krisztián!
2016. máj. 15. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
41 múltam tavasszal. A kortársaim többsége kiégett, váláson túli, két-háromgyerekes családapa/családanya szétesett személyiséggel/idegekkel. Én egyedülálló vagyok, (nem pedig társfüggő gyenge jellem), kutatgatok, tanítok az egyetemen, azt csinálom, amit szeretek, sokat utazom külföldre. Nyilván én sem vagyok egy hibátlan, szuperboldog valaki (de ki is az? - aki magának is hazudik), ám megteszem, amit tudok. A szüleim hála istennek élnek, segítek nekik, amit tudok (persze ők is gyakran nekem). A testvérem gyermekeit támogatom, hogy szépen haladjanak, mire egyetemre kerülnek (illetve a legidősebb már végzett). Én ugyanúgy szégyellem őket, mint te a te korosztályodat. Ez (önmagában) nem (volna) baj - az ő életük, ám a társadalmat teszik tönkre erkölcstelenségükkel és igénytelenségükkel.
2018. júl. 26. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!