19 éves lány vagyok.170 cm magas vagyok,55 kg, barna hajam van,85 B mellméret. Mi az első benyomásotok, ha ezeket az adatokat halljátok? Fiúk véleménye érdekel (korral, ha lehet). Köszi!
Figyelt kérdés
Tudom, hogy önértékelési problémának tűnhet, ha valaki azt kérdezi, hogy mit gondolnak róla, de én csak a véleményekre vagyok kíváncsi.2015. jún. 6. 21:08
11/24 savanyújóska válasza:
Igen, de a 85 elvileg a mell ALATTI körméret, és az elég soknak tűnik 170 cm-hez.
Kérdésre válaszolva: Pöpec, nekem tetszik, úgy nagyjából egyensúlyban van minden adat, szóval akár még az esetem is lehetsz.
21
12/24 anonim válasza:
Bocs de nem ugyanaz.Az én mellem körben 95cm.A csúcsom.Alatta 75 cm.Így a melltartóméretem 75.A 20 centis különbség pedig nálam a D kosarat jelenti.75 D.Javaslom inkább ezzel foglalkozz,mert a rosszul megválasztott melltartó egészségügyi problémákat okoz hosszútávon.
13/24 anonim válasza:
# 8
Mint ahogy a transzik is...:D
14/24 A kérdező kommentje:
Hát az, hogy miért 85 az talán jogos kérdés, de nem vagyok hülye, tudom hanyas a méretem. Viszont köszi a válaszokat. Nem mondanám, hogy túl vékony vagyok, de szerintem ugye kövér sem.
2015. jún. 6. 21:49
15/24 anonim válasza:
8: Na te sem tudod, hogy mit jelent az, hogy transzi.
Azt már tudom, hogy nem vagy a legértelmesebb lány a földön. A külsődön kívül tudsz felmutatni valamit? Vagy ennyi?
27/F
16/24 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon humoros :D viszont nem vagyok transzi.
2015. jún. 6. 21:55
17/24 A kérdező kommentje:
Kedves #15! Ne írj le rögtön valakit egy ``nyelvbotlás`` miatt. A transzi szó pontos jelentése olyan férfit takar, akiben női lélek lakozik. És természetesen van rengeteg más, amit a külsőmön kívül fel tudok mutatni.
2015. jún. 6. 22:06
18/24 anonim válasza:
17: Rákerestél gyorsan a neten? :P
19/24 A kérdező kommentje:
#18: már bocs, de elit gimnáziumot fejeztem. Ez alaptudás nálunk. Ha részletesen érdekel végzős gimnazista anyag volt. :)
2015. jún. 6. 22:19
20/24 A kérdező kommentje:
#2: ez fordítva is igaz. A legtöbb nő is először egy férfi arcát nézi meg. :) azért kedves, hogy ennyi alapján találkoznál velem. :)
2015. jún. 6. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!