Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Féltékenység irigység vagy...

Féltékenység irigység vagy féltem? 13/L

Figyelt kérdés
édesanyám és édesapám elváltak kb 4 éve és ha anyukám menne valahova akkor mindig előtör belölem az izgulás nem tudom mi ez vagy hogy miért van pl tegnap nem jött haza munka után (3-ig dolgozna es 6-kor jott haza) ,hivogattam egyfolytaba es nem vette fel ideges voltam hogy hol van aztan felvette hogy buliba van es egy icipicit megnyugodtam hogy jol van de aztán 10 perc múlva jött haza.. Ugyan az az erzesem volt amikor nem jott haza, (aggodalom) ugyan ez volt amikor már megtudtam hol van, szval nalam ugyan az az aggodalom es a feltes? vagy mi? es nem tudom mi az az erzes meg h mitol van hogy nem akarom soha hogy szorakozni jarjon, ez a buli is csak valami bnöjénél volt szval nem olyan szorakozohely. apa volt ilyen hogy soha nem akarta elengedni osztalytalalkozora se, meg soha sehova hat ha én is ilyen leszek az nagyon jo lesz...nem azért csinalom hogy esetleg azthiszem elveszíthetem meg hogy o is lelép mert tudom hogy imad meg hogy akkor is tudnek hova menni pl apahoz avgy mamahoz ..raadasul nem is avgyok szigoruan fogva hogy azt mndjam ha "te se mehetsz ha én sem..." meg nincs rosz kapcsolatunk se szval jol megvagyunk nyilvan ez csak oroklott dolog, de engem jo embernek tartanak csak a horoszkopom szerint is birtoklo vagyok, vay nem tom meg tudnjátok magyarazni miert van ez velem?
2015. máj. 31. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik is legyen, szerintem normális, hogy így érzel. Az anyukád nem megfelelően viselkedik, és ezt te is érzékeled.
2015. máj. 31. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális viselkedés, akit szeretünk, azt féltjük. Nálunk kialakult szokás, hogy aki valamiért késik, közbejött programja van, haza szól telefonon.

Szülőként kötelességemnek érzem, hogy szóljak, ha elvárom a gyerekemtől.

Beszéld meg anyukáddal, szóljon, ha később jön haza, ne izgulj érte. Nem elszámoltatás, csak nyugtasson meg, nem történt baja, más programja van.

2015. máj. 31. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne tiltsd, nem is tehetnéd meg. De ha jó a kapcsolatotok akkor szólj neki, hogy valahogy jelezze ha később megy haza.

Az normális, hogy aggódsz, az hogy féltékeny vagy és szerinted nem megengedhető, hogy néha szórakozzon nem az.

2015. jún. 1. 00:08
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben oké köszönöm a válaszokat., köszi szépen!
2015. jún. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!