Lányok! Mondjatok pár alkalmat, amikor egy fiút barát zónába küldtetek, amikor közeledni akart. Miért is van ez?
"Sorolom:igényes, ápolt, elegáns, domináns, jókedvű, humoros, pimasz, bátor, kezdeményező, szókimondó.Van még pár ilyen.Ezeket kell megtanulni profi szintre fejleszteni és akkor megnyílik a női mennyország kapuja a számodra.
A helyzet az hogy a nők elég sz a r u l lettek összerakva, vagyis az őskortól kezdve így szocializálódtak és ez beléjük égett az évek során.Az őskorban is azt a férfit találták vonzónak, amelyik izmos volt, vezető a közösségben, tudott vadászni, meg tudta védeni a családját és elvette amit akart, vagyis leütötte őket bunkósbottal, aztán becipelte őket a barlangba és beverte nekik.Ez kicsit finomodott az idők során, de a nők még mindig erre vágynak"
Azta egy "szakértő" -.- de ne zavarjon ám, hogy ezek a tulajdonságok vagy vannak, vagy nincsenek. És szerintem, ha egy átlagos, vagy átlagon aluli pasi nagymenő alfahímet akar játszani annál gázabb, szánalmasabb dolog nem létezik. Ezt nem lehet tanulni profi szinten, ez vagy benned van, vagy nincs, szóval én nem égetném magad a helyedben, törődj bele..akkor inkább próbálkozz átlagosan, normálisan azzal talán mész valamire. nem mindenkinek a nagybetűs alfahím kell, más módszerekkel is el lehet nyerni egy lányt...ez a minden nőnek ez kell meg csak egy sallang, amit az elkeseredett pancserok találtak ki, és terjesztettek..Tán valahol papírra vetették ezer pecséttel??
"Azta egy "szakértő" -.- de ne zavarjon ám, hogy ezek a tulajdonságok vagy vannak, vagy nincsenek. És szerintem, ha egy átlagos, vagy átlagon aluli pasi nagymenő alfahímet akar játszani annál gázabb, szánalmasabb dolog nem létezik. Ezt nem lehet tanulni profi szinten, ez vagy benned van, vagy nincs, szóval én nem égetném magad a helyedben, törődj bele..akkor inkább próbálkozz átlagosan, normálisan azzal talán mész valamire. nem mindenkinek a nagybetűs alfahím kell, más módszerekkel is el lehet nyerni egy lányt...ez a minden nőnek ez kell meg csak egy sallang, amit az elkeseredett pancserok találtak ki, és terjesztettek..Tán valahol papírra vetették ezer pecséttel??"
Azta, egy szakértő!Én meg nem égetném magam azzal a helyedben te nagyokos, hogy ökörségeket beszélsz.Hallottál már arról hogy önfejlesztés?
Sok olyan ember van aki szerencsétlen, rossz helyzetben volt és elolvasta hogyan legyen gazdag, önálló, boldog, sikeres.Aztán ezeket bemagolta és elkezdte alkalmazni a való életben.S láss csodát, sikerült neki, elérte amit akart.
Tudod én tapasztalatból beszélek, tehát nekem mondhatsz te is vagy akárki akármit, nem fogsz tudni meggyőzni arról hogy amit tapasztaltam az nem igaz, hanem hazugság.
Szerencsétlen lúzer voltam a nők terén, nem jött össze semmi, nagyon rossz kapcsolatok, 24 éves koromig szűz voltam.Aztán később rátaláltam egy oldalra, elolvastam és elkezdtem magamat fejleszteni az írottak alapján.S láss csodát, bejött amit írtak, sokkal sikeresebb lettem a nőknél.Úgyhogy meg lehet tanulni.Erre mit mondasz nagyokos?
Önfejlesztés valóban létezik, és nem is azt mondom az ember ne akarjon fejlődni, de a "nagyon hű dolgok" azért nem állnak jól mindenkinek. Más dolog könyvből pl gyúrni egy állásinterjúra, hogy tudd mire számíts, hogy ne égj be, önbizalmat is lehet feljleszteni vele, de azért ne komolytalankodjunk már...elolvasott egy könyvet és rögtön gazdag lett :D Szerintem akkor a világ tele lenne milliomosokkal mert olvasni azért még mindenki tud....kijavítalak, az a könyv csak egy útmutatás volt számra a gazdagsághoz, utána még rengeteg meló volt ám vele...de szerintem ezt te is tudod, csak jobb itt nyugtatni magad.
Attól hogy valaki elolvas egy könyvet még nem lesz csaja...csak attól. Lehet az a lány akire akkor úgy vártál amúgy is eljött volna, mert neked való volt, te neki...tudomisén. Ha meg annyira sikeres vagy azóta a nőknél miért is picsogsz ilyen oldalakon? :D Házhoz jöttél a pofonért haver :D bocs...Rendben olvass könyveket, fejleszd magad, én nem kivánom neked hogy maradj egyedül, de azért kérlek ne te akarj már le a város kanja, az 1. számú, a nagymenő mert szarból nem lehet várat építeni. Én is elkezdhetek most zongorázni, jó eséllyel meg is tanulok, mert nem vagyok egy szerencsétlenség, de hogy nem lesz belőlem egy híres alkotó akinek fenmaradnak a művei, az olyan biztos mint hogy most itt ülök. Alfahím sem lehet nagyon olyanból aki előtte a fél életét elbénázta..most bocs hogy szókimondó vagyok, de jószándék. Azért marha nagyot lehet ám esni az egoval...miért nem jó neked, hogy csak átlagos önbizalmad hozzáállásod legyen? egyből toronyóra láncoostul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!