Mi a pszichológiai magyarázata annak, hogy a kőgazdag agglegények általában kizárólag topmodell külsejű, ám túl sok egyéb értékkel nem bíró nőket választanak, azokat is partnernek, de nem társnak?
A minap azon filóztam, ilyen pasasokat látván, akik itt-ott a híroldalakon felbukannak, hogy vajon az ilyen férfiak miért arra hajtanak, hogy a "legszebb" nő legyen az övék?
Miért elég nekik a "legszebb"?
Miért nem inkább olyat keresnek, akik a remek külső mellett még átlagon felüli intelligenciával is, magas végzettséggel, családösszetartó tulajdonságokkal, egy valódi, egyenrangú, megértő, okos társ tulajdonságaival is rendelkeznek?
Nem akarom persze ezzel az időszakosan mellettük felbukkanó, újabb és újabb prototípusokat bírálni, de mivel ezek amolyan ideig-óráig partnerek, majd eltűnnek a semmiben, feltételezhető, hogy a szépségük volt, ami barátnő szerepre emelte őket, ami azonban nem fejlődött tovább feleséggé, társsá.
Nem akarok konkrét példákat mondani, miféle urakra gondolok név szerint, ismert felsővezetők, vagy politikához közeli, rendkívüli anyagiakkal rendelkező emberek.
Miért csak ez kell nekik, hogy szép legyen a nő, miért nem kell nekik inkább több?
Tényleg megkaphatnák a legjobbat, mittudomén szuperszexi doktornőt, aki kedves, értelmes, házias, családcentrikus, művelt, átlátja a dolgokat, egyszóval olyan társ idol.
A kérdés csak filozófiai, érdeklődés jellegű, nincs személyes színezete, egyszerűen érdekel, ki hogy látja zt?
5.
Igen, a törtetés szerintem is benne van.
Csak éppen ezért kellhetne nekik ezen a téren is a legjobb. Mert összvissz azért nem a pénz a legnagyobb érték, de úgy látszik, ők az ilyen téren kimondottan rossz emberek.
Tudnál példát mondani névvel, hogy kikre gondolsz, hogy
"megfigyelhető híres férfiaknál, elég soknál, hogy amióta házasságban élnek, gyerekeik lettek, a karrierjük úgymond stagnál, vagy nem is jutnak tovább, kiemelkedőt nem igazán tudnak már alkotni."
Pontosan az ellenkezőját tapasztaltam, ezért érdekelne, hogy kik.
"Evolúciós pszichológia"
Na most, ezzel az a baj, hogy a ma embere képes minden levezetni ősemberi mivoltából...és mitől termékenyebb egy topmodell, aki mondjuk egészségetelen életmódtól olyan bomba, mint mondjuk egy átlagos, csinos, de nem topmodell nő?
Az idézeted egyébként nagyon pontatlan, tele van okozati és asszociációs hibákkal, de örülök hogy írtál, ez is egy véleménye valakinbk.
A doktornőt azért írtam, mert az egyik legpresztizsesebb dolog, ha valakinek doktori tudományos címe is van, tehát az okosság felsőfokaként utaltam csak arra.
"A doktornőkre minden igaz nagy átlagban csak a kedves, házias, családcentrikus, művelt nem. Többségük öntő, egoista, öntelt szakbarbár, akit annyira leköt a karrierje, hogy semmi ideje nincs a családjára."
Nagyon csúnya ha valaki előítéletes és általánosító.
Rakással ismerek értelmiségieket, akik mind rendben vannak, és épp az ilyen előítéletek miatt boldogulnak nehezebben.
"Doktornő, mint társ idol, hét vicce."
Mert akkor ki a társ idol?
A mellette lévő tulajdonságokat nem olvastad?
Vagy most mit frusztrál téged, hogy doktornő, írhattam volna mérnöknőt is, vagy divattervezőnőt tudományos fokozattal szilikáttervezésből.
A válaszod második fele viszont nagyon érdekes, jó szempont, zöld kéz, köszi!
11.
Na ez az amit nem értek, pontosan ez.
Pénzük tehát már van, akkor nem inkább arra kellene törekedniük, hogy emberileg is minőséget tudjanak magukénak?
"a belső értékekkel rendelkező nőknek udvarolni és szintén belső értékeket villantani kell."
Bár szerintem ez minden egyébtől független, minden normális nő ezt várja, a piaci kofától a szervetlen kémia docensig is.
"Hobbiringyók" :-D Pontos!
Kedves Kérdező!
Pl. az az oka, hogy azok a "normális" kőgazdag pasik, akik "normális" értékrenddel bírnak, azok nem szerepelnek a bulvárlapokban, mert "normális" partnerük,nőjük, feleségük van. Így aztán nem is tudsz róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!