Merre vagytok EMO-sok?
Van itt aki EMOs vagy volt?
Mi alapján letettek ilyenek?
Tényleg depressziósok vagytok(miért?) vagy csak a stílus kedvéért vagytok ilyenek?
Én azt hiszem most a szobámban vagyok ha ez megfelelő válasz
(És emos vagyok) de néha ki is szoktam menni ;)
Szia én itt vagyok.
Kiskorom óta szerettem filózni és mindig nagyobb volt az érzelmi inteligenciám. Kb ennyi a történetem :)nem vagyok depressziós,max a rockbandánál mondom azt h az vagyok rajongóként
Réges rég kihaltak, már nem divat.
Bár tök jók voltak hogy sztereotípiákat csináljanak a mentális betegségekből, egyedüli dolguk amit veghezvittek az ez, meg mindig benne van a köztudatban, ha valaki beteg, bantalmazza magát, akarmi, az mar rogton biztos felvette azt a stílust.
Röviden elítélem a stílust, mert szerintem kifiguraz egy igenis nagyon komoly dolgot, es összemossa az elkényeztetett tinipnak hisztijevel, szinjatekaval.
Az emosok 90%-a nem volt depresszios és nem vágdosták magukat.Ez is egy olyan divat mint most ez a "supreme" vagy ez a "$UICIDEBOY$" vagy régebben "swag yolo obey powa" de még lehetne rengeteg ilyen stílust felhozni pl tektonik stb.
5-6 év és ezek se lesznek sehol.
Az emo stílus is csak egy divat volt pár előadóval.
Akik akkor szerették ezt a stílus vagy kinőttek belőle vagy a társadalom elvárja tőlük a változást.Érted munkahelyre nem mehetsz hosszú vasalt hajjal stb.. :D
Azt azért megjegyezném hogy a scene/emo csajok jól néztek ki.
Egy "ex" emo.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!