Mi ez a sztereotípia a szőke hajú nagymellű lányokról? 16/L
"Kapd be oké?"
Én is csatlakozom, te a sztereotípiát erősíted. egyébként az adott típusból értelmes nővel csak eggyel találkoztam, ő tényleg okos volt, a maradék (pár tucat), viszont ostoba, egoista és általában bunkó.
Természetes nagy mellem van, és szőke hajam, bár be van feste, álcázom :D
Életemben egy férfival szexeltem, az első párommal, aki jelenleg is van. :)
Buta nem vagyok, de ezt szerintem intelligens ember nem bizonygatja.
A megoldó képletet is szívesen leírnám, csak billentyűzeten se gyökjel, se négyzet, és rettenetesen bénán festene :D
X1,2 = minusz b plusz/minusz b négyzet - 4xaxc, per 2a :DDD milyen gáz már így is :D
Azt amúgy utólag hozzátenném, hogy nem a 10. osztályos matematika anyag fogja meghatározni soha senki intelligenciáját, hisz ez az életben egy olyan dolog, amit esélyesen sosem fog az illető használni. Mellesleg lehet, hogy a kérdező évvesztes, és még nem is tanulta ezt.
Én is csak azért emlékszem rá 3 év elteltével is, mert volt egy szadista matektanárom :}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!