Befolyásolná nektek, ahogy tekintetek egy emberre, ha tudnátok, hogy extrém metál zenei műfajokat hallgat?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a death metal, grincore, goregrind, néhány durvább deathcore előadókra. Aki nem jártas ezekben , csak annyit mondanék róla, hogy ezek azok a nagyon durva hangzású "hörgős" zenék. Ezeknek szövegileg témái a halál, erőszak, gyilkosság , de akár különböző korok különböző kultúráiról is szólhatnak.
Nekem ez egyszerre kikapcsolódás, feszültség oldás, megnyugvás, vagy éppen akármilyen rossz hangulatomat képes rendbe hozni. Ezért ezekre teljesen rászoktam, már csak szinte ilyesmi zenéket hallgatok. Emiatt elítélnétek bárkit is?
2015. máj. 20. 23:09
11/11 anonim válasza:
Nekem a 3 közül egyik sem tetszett igazán, de emiatt nem kell elítélni senkit, ettől még az ember nem lesz valami őrült sorozatgyilkos aki sátánista is, ahogy az előző mondta én is könnyebben fogadom el ha valaki ilyesmit hallgat a techno és dubstep helyett, azok nem zenék, és számomra hallgathatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!