Milyen egy extrémen feminista lány?
És íme, itt láthatjuk ennek a hajdanában oly' hatalmas populációt magáénak tudható, mára viszont a kihalás szélére sodródott faj, a "homofób barom" egyik utolsó példányát.
Azért aranyos volt tőled, hogy külön szedted a heteró férfiak reakcióját a meleg férfiakra, és a het. nők reakcióját a leszbikusságra.
Ez valahogy azt sugallja, hogy időnként te is előkapod a pindurkádat arra, ha két csinos lány szórakozik egymással.
Az pedig - már megbocsáss, de - mocskos nagy, égbe kiáltó hazugság, hogy neked egy meleg férfi elkezdte ecsetelni a nemi életét. Vagy ha mégsem, akkor sem tudlak sajnálni, mert kb 6 éves korom óta (azóta használom csodás országunk tömegközlekedését) hallgatom reggelente a buszon, hogy a tizenéves kulturált ifjúság kit "kúrt sz**rrá" szombat este a diszkó wcben.
Megjegyzem, ez jó sok történetet jelent. Amiket nem akartam hallani.
Meg aztán, ha két lány lezbizik előttem, az sehol nincs ahhoz a szégyenhez képest, hogy az rtl konkrétan nemi erőszakot hozott le az egyik műsorában (köszönjük az igényes szórakoztatást, éjjel-nappal budapest)
Szóval, röviden azt tanácsolnám, hogy húzd ki a fejedet a seggedből, és fordítsd az életed valami szebbre, minthogy olyan dolgok miatt gyötröd magad, amikhez nulla közöd van :)
# 41
Miért van olyan érzésem, hogy te csak egy troll vagy?:D
39-es vagyok. Vannak leszbikus lány, és meleg fiú barátaim is, és pont annyit beszélnek a nemi életükről, mint én. Kedves, és aranyos emberek, és szeretem őket full heteróként. És 46-os, miért lenne homoszexuális barom? Azért, mert nem olyan szűklátókörű mint te?
Öt gyerek, két unoka...Mi van, ha az egyik azzal jön, hogy a saját neméhez vonzódik? Kitagadod?
A kérdésedre válaszolva, egy nő nem azért akar a férfival lenni, hogy a csicskája legyen. Egy mély és belsőséges viszony kialakítására törekszenek mindd a ketten, hogy az életben egyenrangú félként segítsék egymást, egymással legyenek a bajban, és tolerálják egymás hülyeségeit. Különbözőek vagyunk, ez teszi teljessé az életet.
Ha meg akartad érteni, megértetted, ha meg nem, akkor ennyi, vagy nincs elég eszed. (A diplomát nem IQ-ra és EQ-ra adják) Én részemről befejeztem a vitát, nem szeretek szűklátókörű másokkal intolerás emberekkel vitatkozni sem. Éld csak tovább azt a furcsa, utálattal teli életedet az egódban hemperegve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!